Adnan Sezgin istifa etti

Konu, 'GALATASARAY' kısmında wetin tarafından paylaşıldı.

1. wetin

wetin Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2

Galatasaray Kulübü Sportif Direktör'ü Adnan Sezgin, görevinden istifa etti.

Galatasaray Sportif A.Ş'nin yönetim kurulunun, bugün saat 17:00'de olağanüstü toplantı yapmasının ardından açıklama yapan Adnan Polat, sportif direktör Adnan Sezgin'in istifa ettiğini duyrudu.
    İşte Adnan Polat'ın açıklamaları:
    "Önümüzde önemli maçlar var. Galatasaray bir noktada Türkiye Süper Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek takım konumunda. Çünkü şampiyonluk adaylarından olan 3 takım Türk Telekom Arena'ya geleek.
    Futbol Galatasaray camiasının vitrinidir. Bizim beklentimiz de bu sıkıntılı dönemde camianın bize destek vermesidir. Geçtiğimiz Mart ayından bu yana olanları herkes görüyor. Bir türlü rahat bırakılmadık ki işimizi rahat yapmaya çalışalım. Devamlı kriz.
    Toplantıda şöyle bir karar aldık. Adnan Sezgin bana geldi, şunları söyledi; 'Ben daha fazla Galasaray yönetiminin, benim, sizlerin sıkıntı çekmesini istemiyorum.Yanıma geldi ve istifasını sundu. Ben de istifasını kabul ettim. Bu bana verdiği 6. istifadır."

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, bu gece yapılan olağanüstü toplantının ardından basın toplantısı düzenledi. Polat, alınan başarısız sonuçların en çok kendilerini üzdüğünü ve Sportif Direktör Adnan Sezgin'in istifa ettiğini açıkladı.
    Adnan Polat yaptığı açıklamada, "GS'nin aldığı sonuçlar en çok bizleri üzüyor. Teknik personel idareciler kısacası herkes çok üzgün. Taraftarımızı ve camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz. Ancak futbolda böyle şeyler oluyor. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Topun 5cm aşağı ya da yukarı değmesi sonucu değişik şeyler konuşuyoruz. Futbol bu yüzden bu kadar seviliyor. Galatasaray tafartarı bilsin ki mücadelemiz son maça kadar sürecek. Ancak futbolcularımızın üstünde büyük bir baskı var. Taraftarların 5. dakikada ıslıklaması oyuncuların psikolojisini bozuyor. Galatasaray, ligin şampiyonluğunu belirleyecek olan takım. Bu yüzden mücadelemiz aynı ciddiyetle devam edecek. Galatasaray'da hedefler bitmez" şeklinde konuştu.
    "ADNAN SEZGİN İSTİFA ETTİ, BİZ DE KABUL ETTİK"
    Camiadan destek beklediklerini belirten Polat, "Camiamızdan destek bekliyoruz. Medya'dan da takip ediyoruz. Maalesef rahat bırakılmıyoruz. Her gün yeni bir kriz çıkartılıyor" dedi.
    Adnan Sezgin'in istifa ettiğini açıklayan Polat, "Sportif direktör Adnan Sezgin bugün bana gelerek GS'nin daha fazla zarar görmesini istemediğini, bu yüzden istifasını sundu. Bende Adnan Sezgin'in istifasını kabul ettim. Adnan Sezgin, hiç hak etmediği bir muamele gördü ve günah keçisi ilan edildi. Kendisine verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrası Galatasaray için daha hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

3. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    konular birlestirildi.
    Galatasaray adina hayirli olsun

4. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Başkan Adnan Polat'tan Açıklamalar

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantı sonrasında medyaya açıklamalarda bulundu. Başkan Adnan Polat'ın açıklamaları şöyle::
    "Yönetimimiz, Florya'da idari çalışanlarımız, teknik personelimiz ve futbolcularımız üzülüyor. Camiamızı, taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. Futbolda arzu edilmeyen olaylar olabiliyor. Galatasaray futbolda kötü bir dönem geçiyor. Futbolda büyük sıkıntıların olmaması, dün akşam olduğu gibi topun 5 santimetre aşağı ya da yukarı değmesiyle ilintili olabiliyor.

Taraftarımıza şunu söylemek istiyorum. Galatasaray spor Kulübü olarak hiç bir ortamda havlu atmadık Galatasaray kulübü son maça bitene kadar mücadelesini sürdürür. Oyuncularımız sahaya büyük stres ve sıkıntı içinde çıkıyorlar. Maçın hemen başlarında protesto ettiğinizde o oyunculardan maç bitene kadar verim alınamıyor. Lig devam ederken Galatasaray’da hedefler bitmez. Önümüzde önemli maçlar var. Galatasaray Türkiye liginin şampiyonunu da belirleyecek takımda konumunda şuanda. Şampiyonluğa oynayan 3 takım Arena’ya gelecek. Onlara karşı aynı ciddiyet ile mücadele edeceğiz. Camiamızdan Galatasaray kulübünün bu sıkıntılı döneminde bize destek ve yardımcı olmalarını istiyorum. Geçtiğimiz mart ayı sonundan bugüne kadar olan biteni, medyada söylenenleri görüyorsunuz. Seçildiğim dönemden bu zamana kadar herkes biliyor rahat bırakılmadık. Her gün yeni bir kriz anonsu ile karşımıza çıkıldı ama biz yerimizdeyiz, sağlamız, işimize bakıyoruz.

Bugün toplantıda bir karar aldık ve Sportif direktörümüz Adnan Sezgin ile yollarımızı ayırdık. Kendisi toplantıda kendisinin ayrılmasının durumu düzeltebileceğini, daha fazla baskı olmaması gerektiğini belirtti. 'Kulübün selameti için istifam gerekiyorsa istifamı arz ediyorum' dedi ve ben de kabul ettim. Ancak şunu ifade etmek isterim ki Adnan Sezgin Galatasaray’da bana muhalif kesimler tarafından günah keçisi ilan edildi. Hak etmediği muameleye tabi tutuldu Bu bana ilettiği 6. istifasıdır ancak bunu kabul etmek zorunda kaldım. Kendisine bu zamana kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunu hak etmediğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonrası bizim için daha hayırlı olur. Cumartesi günü oynayacağımız maça konsantre olmak istiyoruz."

5. lnb34

lnb34 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    her maçı alması gerek artık avrupa için

6. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    darısı başkalarının başına

Sayfayı Paylaş