Galatasaray Başkanı Adnan Polat Gui ile ilgili son sözü söyledi... [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Son günlerde medyada sıkça yer alan “Guti G.Saray’a geliyor” haberlerine son noktayı en yetkili ağız olan Adnan Polat koydu... İspanyol futbolcuyla hiçbir şekilde ilgilenmediklerini söyleyen Polat, “Gerek ben, gerek diğer yöneticilerimiz ve kulüp sitemiz kulübümüzle ilgili yapılan haberleri yalanlamaktan bıktık ve artık bundan da vazgeçtik. Ama hâlâ bu tür haberler nereden çıkıyor, hangi maksatla yazılıyor bilemiyorum. Hele Guti’yle hiçbir işimiz olmadı. Israrla da yazılıyor. Bu Guti haberleri nereden çıkıyor anlamıyorum” dedi. Özellikle de Guti’nin kaptan yapılacağı yolundaki haberlere öfkelendiğini dile getiren başkan, “Bizim kaptanımız var. Guti’ye niye böyle bir teklif yapalım?” diyerek Arda’ya da destek verdi. Polat, teknik direktörleri Rijkaard’ın dahi Guti’yle ilgili hiçbir tavsiyesi olmadığını[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]belirterek, “Guti’yi Rijkaard’ın istediği yazılıyor. Hocamız asla bizden böyle bir talepte bulunmadı. Bu olaydan da haberi yoktur” diye konuştu.[/FONT]