Galatasaray'ın, Denizlispor'a 1.5 milyon dolar teşvik primi verdiği iddiası üzerine eski başkan Adnan Polat hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat'ın, 7 yıla kadar hapsi istendi. Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Adnan Polat'ın, 7 yıla kadar hapsi istendi. Galatasaray'ın, Denizlispor'a 1.5 milyon dolar teşvik primi verdiği iddiası üzerine eski başkan Adnan Polat hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Polatın Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'a ödendiği ileri sürülen 1 milyon doların hangi amaçla ve nereye harcanmış olduğunun ikna edici bir makbuz ve belgeyle tespit edilemediği gerekçesiyle dava açtı. Adnan Polat'ın hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak suçundan 7 yıla kadar hapsi istendi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, M.Bülent Tulunun, Adnan Polata hitaben yazdığı mektup da yer aldı. Polat'ın İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
Ben galatasaraylıyım ama eger gerçekten yaptıysa cezasını ceksin. Adnan polatıda severim ama, Bazı fenerbahçeliler arkandayız aziz başkan demesi bence hoş olmoyor suçu yoksa aklanır zaten. Adam feneri kullanıyor içerde bile adam polisle savaştırdı resmen adliye onunde. Polis işini gayet iyi yapıyor bu iştede adnan suçluysa çekin cezaını. Ama teşvikten degil , çunku o zamnda teşvik suç degil... Adnan Polat'ın hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak suçundan 7 yıla kadar hapsi istendi.
hadi ya bak bu hiç gündeme gelmedi ben yeni duyuyorum bu soruşturmanın olduğunu şimdi ünal aysal çok temiziz desin bakalım ?