Şu an benim uydu cihazımda: sistem bilgisi Model: AT 7010 DCIZ iNFO: 10.05021-CFCB S/W:V02.00.07 H/W: V12.01.A5 LOADER:V2.1.9V3 C.A:2.2.5 YÜKLÜ Ben bu uyduya yeni güncellenmiş bir program yüklemek istersem, radyo kısmındaki resmi değiştirmek istersem hangi programları hangi sırayla nasıl kullanacağım. Forumda araştırdım ama bir sürü değişik bilgilere rastladım. Radyo arka fon için gerekli bilgilere ulaştım. Ama programı uyduya yüklerken kurukafa, kup programı yada Atm103 gerekli diyor. Artı yüklerken hangi yazılım gerekli: Birkaç denemem oldu ama sonuca ulaşmadı. Flaşı yakma yada yazılımı yükleyememe gibi sorunlar söz konusu. Radyo arka fon şu an yüklü olan yazılım da çok güzel ama ben 22 aylık oğlumun resmini koymak istiyorum. Bana mail atarak programları resimli anlatımını gönderecek arkadaşımız varmı? Uydu elektrik kesintilerinden dolayı sorun teşkil ettiği için servise götürdüm. Versiyonu da yenilendi. Yani yukarıda belrttiğim gibi oldu. Değiştirmek istersem ne yapabilirm. Hatta kaon tabanlı yazılım yükleme şansım varsa bu konuda da yardımcı olurmusunuz? Şimdiden teşekkür ederim.... Gerekenler 1-data kablosu (2-3,3-2,5-5) 2-yükleme loaderi Atm103 3-yüklenecek yazılım 4 bilgisayar gerekli diyor
ben size daha kolay bir yol bildireyim siz bana resmi pm aracılığı ile yada link ile bildirin ben resmi radyo fonuna ekler en güncel şekilde size iletirim. Ben kendim yapacağım dersenizde Buyrun size programlar bununla resmi dönüştürmeniz gerekli video formatına 21 kb büyük olmamasına dikkat ediniz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Bu programlada yazılıma enjekte ediyorsunuz yaptığınız resmi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Bununlada cihaza yüklüyorsunuz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Resimli Anlatımı mevcut burada Bu Radyo fon ekleme Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Buda yazılım yükleme Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Forumu araştırın istediğiniz tüm bilgi mevcuttur:thumb_up:
Kusura bakma elektrik kesintisi oldu. Benim uyduma uygun olan güncel yazılımı bulamadım bu kounuda yardımcı olurmusun?
Mu®aT Model: AT 7010 DCIZ iNFO: 10.05021-CFCB S/W:V02.00.07 H/W: V12.01.A5 LOADER:V2.1.9V3 C.A:2.2.5 bu yazılıma uygun yazılım bulamadım. Aynısınıda bulamadım yardımcı olurmusun. Ben yüklemediğim için bende yazılım yok
Siz yazılım atıp ne amaçlıyorsunuz(şifremi çözcek vs) onu söyleyin bende ona göre yazılım linki vereyim:thumb_up:
2 gün önce uydumda elektrik kesintisinden sonra sorun oluştu ve servise gönderdim. Tamir oldu ve Model: AT 7010 DCIZ iNFO: 10.05021-CFCB S/W:V02.00.07 H/W: V12.01.A5 LOADER:V2.1.9V3 C.A:2.2.5 bu şekilde güncellendi. Radyo yu açtığımda bir resimle karşılaştım. Mu®aT yapmış. Hoşuma gitti. Bende radyo kısmına 22 aylık oğlumun resmini koyacağım.Mu®aT bu konuda gereklli programları ve açıklamaları yaptı. Ancak ben bu düzenlemeyi yapıp yazılımı yüklemek istiyorum. Elimde de gerekli programlar var ama yazılım yok. Bir kaç kere yazılım yükleme denemsi yaptım önceden başarılı olamadım. o zamanlar çok fazla bilgim yoktu. Şu an az çok bişeyler yapabiliyorum. Yanlış bir yazılım yüklemek yada yanlış bir yol izlemek istemiyorum. Sadece doğru bir şekilde yazılım yüklemek istiyorum.
Buyrun benim editlediğim yazılımı indirip kendinize göre düzenleyebilirsiniz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Which pharmacies provide prescriptions via online consultations <a href=Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! priligy online safe</a>