Arkadaşlar bugün sizlerle ttnetin internetinize koymuş olduğu ambargoyu kaldırıcaz ama nasıl sadece modem ayarı ile değil ufak çaplı bir program yardımıyla yapıcaz neden onu kullanacağımızıda anlatıcam. Şimdi ben airties Air5650TT model modem üzerinden Mtu ayarı ile nasıl hız sınıramasını kaldırıcaz onu göstericem.. Öncelikle modem arayüzüne giriyoruz bu mtu ayarı genelde airties modemler için uygun görülüyor.(392) 192.168.2.1 bu adres benim local modemin adresi şimdi giriyoruz. Daha sonra internet ayarlarına geliyoruz. Ordan düzenleye yani ayarların olduğu kısma tıklıyoruz.. İşte bahsettiğimiz mtu ayarı standartta sanırsam airtieslerde 1492 biz onu 392 yapalım en iyi ayar budur. Siz yapın kaydedin bir süreliğine internet kesilecektir. Sonra gelene kadar bişey yapmanıza gerek yok İşte olay burdan sonra başlıyor. Siz o 392ayarını girerseniz sadece downloadlarda interneti kullana bilirsiniz. Ondan bu değeri yazdığınızda internette gezinemiyorsunuz google bile açmıyor. İşte bu videoyu çekme sebebim bu engelide aşmak yani program sayesinde. Programın mantığı şudur. Mtu değeri olan 392 değerini internette gezinirken defaulta yani 1492e getirmek download yaparken 392 ye geri getirmek sadece bunun için yani. Hemen bakıyoruz bu programa veya isterseniz 392 değerini girince sitelerin açılmadığına bakalım Bakın gelmiyor google :d bak yine gelmiyor.. 392 değeri dışındada yaparsınız açılır ancak interme hızı yüksek olmaz.. Şimdi gelelim programa bakın hala gelmedi.. Programımız netmtudur giriyoruz.. Şimdi arkadaşlar ben ayar yaptığımdam şuan bana görünmedi ama siz ilk açtığınızda programı şu ekrana gelicek gördüğünüz gibi bu ekrana gelicek ve bu ayarı grip ordan bağlantı şeklini seçiceksiniz ve kaydediceksiniz. Şimdi indirme modunda olduğundan sitelerde gezinemessiniz.. Gezinti moduna aldık ve google açalım Gördünüzzzzz Bunun gibi şimdi indirme hızlarını test ediyoruz. Şimdi ben bitane download açtım youtube linki şuanda gezinme modunda indirmeyi deniyelim gördünüz hız sınırına takıldık arada böyle yapıyo isterseniz programı tümden kapıyıp deniyelim.. Evet şuanda olmuyor sanırım .D arada yapıyo ama genelde bu şekilde limitleri kaldırabilirsiniz. Normalde videoyu çekmeden önce böyle bir sorun yoktu.. Şansıma artık neyse iyi geceler.. Alıntıdır.