Ttnet 8 mbit internet hizmeti vermeye başladı ama bence baya saçmaladı.8 mbit kotalı 29 lira olan paketi güzel ama 8 mbit sınırsız paketi tam bir facia açıkcası.Neden mi? Kota sınırsız demiş ama aslında öyle değil sınırsız pakette 15 gb sınır var ve o 15 gb kotayı açarsanız faturaya ek ücret yansıtılmıyor ama 15 gb kotayı aştığınız süreden itibaren o dönem 512 kb'ye düşürülüyor hızınız.Bu kadar saçmalık anca bizim ülkemizde olur diyorum ve herkesi uyarıyorum eğer download çok yapıyorsanız 4mbit sınırsıza geçin 8 mbit sınırsız pakete sakın aldanmayın aslında o sınırlı bir paket Unutmadan bu durum tüm internet firmalarında mevcut smile olsun biri olsun farketmiyor sınırlama ttnet tarafından yapılmış:
bende gözden geçirdim onu tarifelerde başında ''net'' yazanlar kotalı oluyor kotasız olan ise 99 tl ile satışa sunuluyor bir tanıdığım geçiş yaptı 8 mb yi 99 TL ye almaya başladı!!!
biri de 8 mbit kotasız 29.99 tl 15 gb kotadan sonra hız 512 kb ye düşüyor biz evlerde kullananlar 15gb yi dolduramayız iyi bir kampanya.512 kb de kotasızlık devam ediyor.
sınırlı sınırsız yani şener şenin filmi namuslu namussuz kipin pi şey heraldeuah:Allah ım sen bu telekomu ıslah et ne diyim..
aslında ben farklı duydum 49.90 lık kullanıcalara(1mb sınırsız) bir opsiyon sunmuşlar 3 lira farkla 8 e geçin 15 gbdan sonra 512 ye düşün gibi.yoksa 8mb sınırsız (100 tl glb) o gayet sınırsız diye biliyorum
8 mbps e kadar olan sınırsız 49 TL lik tarifede hız düşümü oluyo ama eski tarife 1 mbps olan sınırsız 45,31 TL lik tarifede hız düşümü olmuyo diye biliyorum ben buyrun inceleyin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yani adil kullanım burda sadece 8 mbps e kadar olan sınırsızı kapsadığı gözüküyor:
8mbitte düşmüyor şu ara..Ama düşecek ileride henüz ilgili yazılımı kullanmıyor TT... Portlar farklı firmalardan.Alcatel,Huawei ve eski Meteksan Her firma bu yazılımı yazıyor. TT de onlardan isteyecek 15gb ı aşanları ve düşürecek ama henüz istemedi
TT ye bak sen ajan gibi çalışıyo ş.sizler, vatandaşımın arkasından ne dolaplar çevriliyomuş da haberimiz yokmuş, bilgi için sağolasın üstadım:thumb_up:
neden sacma olsun anlamadim ? Türkiyede en düşük baglantiyi 8 mbite cektiler. 8 mbitin (3 tarifede) kota aşim derdi artik yok max ödenecek tutar 49 TL. zamanında 256'dan 1024'E yükselttiler buda aynı sey. sonucta o hızı düşürmeseler kota aşımında ödenecek tutar 99 TL olur. adamlar bunu düşündükleri için hızı düşürüyorlar. Bu arada şimdilik hız düşüşü yok. yanı bazıları yorum yapiyor ama kullanmadan etmeden yorum yapiyor. neyse Agustos ayında hız düşüşünü bekliyoruz. bakalim görücez. şimdilik bişey yok.