6 ay Ücretsiz Lisanslı Avira Antivir Personal Edition Premium

Konu, 'Eskiyen Konular' kısmında Ertan AKTEPE tarafından paylaşıldı.

1. Ertan AKTEPE

Ertan AKTEPE
    UyduTürk
    Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    19
    Merhaba arkadaşlar.

Bir süredir forumdaki tartışma konularımızdan biride Avira'nın update yapılabilecek ücretli sürümlerinin olup olmadığı idi. Bende o başlıklarda böyle sürümlerin olmadığını yanlız arada bir bazı promosyonlar ile bunun mümkün olduğunu belirtmiştim.

Ve yaklaşık 3 gündür bu konuyu araştırıyordum ve en sonunda hepimizi sevindirecek bir promosyon buldum nihayetinde.

Bir Alman forumda denk geldiğim bir promosyon adresini paylaşacağım sizinle adres

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

bu Avira'nın yasal adresi ve tam 6 ay gibi hiç azımsanmayacak bir deneme keyi alıyorsunuz bu adresten. Bunun içinse yapmanız gereken tek şey Vorname yerine adınızı Nachname yerinide soyadınızı ve altta da e-posta adresiniz girmek ve senden a basarak ilgili keyinizi göndermesini istemek.

Bu işlem sonunda adınız ve soyadınıza düzenlenmiş ve tam 6 ay geçerliliğe sahip olan yasal bir lisans anahtarına sahip olmuş oluyorsunuz.

Bu Doctus'tan tüm Avira severlere güzel bir bilgilendirme mesajı olsun çünkü araştırdığım kadarıyla bizim Türk forumlarının hiç birinde denk gelmedim böyle bir paylaşıma hepsi yasal olmayan kayıt anahtarı aramak ile meşgül.

Buda ürünümüzün ekran görüntüsü. Gülegüle kullanınız.

Bu arada Avira ve PC Welt dergisine teşekkürler.

Dankeschön PC Welt und Avira GmbH

Avira Antivir PE Download:

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Resim ve Yazı Alıntıdır.Emeği geçen arkadaşa teşekkürler
    Kaynak: Doctus.net

Sayfayı Paylaş