5 Yıllık Arşiv Gitti!

Konu, 'İnternet Alemi' kısmında Leo27 tarafından paylaşıldı.

1. Leo27

Leo27 Guest

Yahoo'nun Resim Yükleme Sitesi Flickr, Büyük Bir Skandala İmza Attı.

Kendisini dünyanın en büyük fotoğraf paylaşım ve yönetim sitesi olarak deklare eden Flickr, geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir hatanın altına imza attı. Sitenin üyelerinden Mirco Wilhelm, Flickr'ın büyük bir hatası sonucunda 4000'den fazla fotoğraftan oluşan 5 yıllık arşivine elveda demek zorunda kaldı.

Alman vatandaşı olup Zürih'te yaşayan Mirco Wilhelm, çalıntı resimlerin olduğu bir profili Flickr Müşteri Hizmetleri'ne e-posta atarak şikayet etti. Ancak Flickr, büyük bir yanlışlık yaparak şikayetçi olan Wilhelm'in hesabını sildi. Bu durum karşısında tekrardan müşteri hizmetleri ile irtibata geçen Wilhelm, aldığı cevap karşısından şok oldu. Çünkü Flickr'dan gelen cevap, bir karışıklık sonucu hesabın silindiğini ve eski hesabın geri getirilemeyeceği yönündeydi.

Flickr yaptığı bu hatayı affetmesi için de Wilhelm'e 25 yıllık profesyonel üyelik paketi teklif etti.

Bu olaydaki gibi tatsız durumlarla karşılaşmamak için sosyal ağlara yüklediğimiz video ve fotoğraflarımızın yedeğini bir kenarda tutmakta fayda var.

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Kotu olmuş ben kullanmıyordum :D

Sayfayı Paylaş