Arkadaşlar şu ana kadar hep başkalarına yaptırdık ama , 120 tl istediler yıllık , 5x120 =600 tl ödicez peki yurtdışında 60 euro ya felan kiralanıyomuş server doğrumu? diyelimki kiraladık ayarları zormu? ben dün kendi başıma şifresini kırıp,yeni bi image yükledim bu aşamadayım yardımlarınız için tşkler
arkadasım bu konu ile ilgili bilgi vermek isterim 1 paralı serverı 3-4 kişiye dağıtabilirsin server sana reshare hakkı vermese bile. ama cihazın kasar biraz.
Server kiralamak tan kastınız yanlış anlamıyorsam serveri kendimiz kursak gibi bir izlenim ortaya çıkartıyor.Server nasıl kurulur diye arama yaptığınız zaman detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.Ama server kurdunuz diyelim Mutlak suretle paylaşım yapabilmeniz için kart sahibi olmanız gerekiecek.Çünkü başkalarıda sizden paylaşım için kart ınızı soracaklardır.Ayrıca "ben dün kendi başıma şifresini kırıp,yeni bi image yükledim bu aşamadayım "cümlenizden de anladığım kadarı ile henüz yolun daha çok ama çok başındasınız.Server kurmak için bir cihaza image atabilecek düzeyde bilgiye sahip olmak inanın sizi bir hayli zorlayacaktır.Ve son olarakta diyelimki server kurmak yerine daha önce yaptığınız gibi yıllık bir tane server aldınız diyelim.Aynı anda 5 kişi kullanacak olursanız kesinlikle yayını doğru dürüst izleyemeyeceksiniz.Donma sorununuz çok fazla olacak.Size server veren arkadaşta aynı clienti birden fazla cihazda kullandığınızı fark ettiği anda ki bu çok zor değil öğrenmesi adına mevcut clientinizide devre dışı bırakabilir ve bundada gayet haklıdır diye düşünüyorum.
Hiç Denemeyin boşu boşuna...ayriyeten yıllık 600 tl değil daha ucuzada alabilirsiniz...ama araştırma yapmalısınız
Gerekli bilgiye sahipseniz yaparsınız arkadaşım ben yaptım oldu. serverda bulunan Ecm Süresinden belli oluyor diye duyumlar var fakat alakası bile yok bizzat denedim biraz arastırın yaparsınız. saygılar.