Henüz web sitelerinde satışı yoktur. Mevcut elektrik hatlarını kullanarak ilave kablolama yapmadan veri transferini sağlayan BPL teknolojisinin en önemli aparatlarından biridir. Elektrik prizlerine yerleştirilen bu BPL modem, bakır kablodan gelen verileri Ethernet kablosuna taşıyarak sistem transferi yapmaktadır. Tak çalıştır özelliği sayesinde kurulum gerektirmeden hemen kullanıma hazır hale gelir. Tek yapılması gereken ürünü prize takıp çalıştırmaktır. DTech ile ev kullanıcıları 205 Mbps'ye kadar yüksek hızda transferi elde ederler. Mevcut prizlerden elektrik hatlarını kullanarak internete girebilir, surf yapabilir, online oyun oynayabilir ve dosya paylaşabilirler. QoS sayesinde IPPTV, yüksek hızda dosya paylaşımı, VoIP görüşmeleri sağlanır. Genişletilmiş kablosuz erişim noktası, audio-video iletişimi sağlarken network kameralarıyla da bağlantı kurar.
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Link o şirkete ait. Ancak linkte 4 değil 10 mbs internet 47 lira gözüküyor. Başvuru da sınırlı şu anda. Ancak elektrik hattı olacağına göre her yerde olmalı. Resimdeki tarifelerle ilgili referans gösterilen site olmasına rağmen resimdeki tarifeleri bulamadım. Bir de 2 ayrı nokta; Modem aylık kiralanıyor yani artı ücret biniyor ve limitsizlik kampanya olarak sunuluyor kampanya bitince Telekom gibi AKN getirebilirler.
hizmeti türkiyenin her yerine mi sunuyorlar diye email attım cevap gelirse paylaşırım arkadaşlar.telekoma boş yere telefon faturası ödemekten bunaldım.
Firma ile yaptığım görüşmeden çıkardığım sonuç; hizmet sadece sitelere verilmekte. Elektrik hattından internet ise işin palavra kısmı. Şu an ADSL bağlantınızı ev içinde elektrik hattından dağıtan aygıtlar mevcut. Bu firma da interneti siteye kutu koyup elektrik hattından dağıtıyor. İnternet siteye elektrik hattından gelmiyor, dağılım için mevcut tesisatı kullanmak için elektrik hattını kullanıyorlar... Superonline fiber internet kadar hatta daha da sınırlı dağıtımı olan bir satış modeli, boşuna heyecan yaptık Tabi elektrik dağıtım ihalesini rekor bedellerle alan gruplar elektrik hattından internet vermeye yakın bir gelecekte başlayabilir. Bu da rekabet açısından çok güzel olur. Ama şu anda sektöre gelen etkin bir rekabette yok alternatif operatör de maalesef yok...