1 Sezen Aksu / Keskin Bıçak 2 Nükhet Duru / Melankoli 3 Alpay / Eylül`de Gel 4 Ferhat Göçer / Aşkların En Güzeli 5 Sefarad / Ne Farkeder 6 Kenan Doğulu / Tutamıyorum Zamanı 7 Gökhan Özen / Kalbim Seninle 8 Bulutsuzluk Özlemi / Sözlerimi Geri Alamam 9 Mirkelam / Unutulmaz 10 Yüksek Sadakat / Pervane 11 Haluk Levent / Dert Olur 12 Hande Yener / Güvenemiyorum 13 Yeşim Salkım / Erguvan 14 Ahmet Koç / Hotel California 15 Gökhan Özen / Her Şeyde Biraz Sen Varsın 16 Ajda Pekkan / Mucize 17 Kenan Doğulu / Dön Gel 18 Sezen Aksu / İstanbul İstanbul Olalı 19 Yüksek Sadakat / Döneceksin Diye Söz Ver 20 MFÖ / Vurgun Yedim 21 Ferhat Göçer / Sevgisiz Olmaz 22 İlhan Şeşen / Kaldım Odalarda 23 Hande Yener / Senden İbaret 24 Coşkun Demir / Vakit Akşam Oldu mu 25 Lava / Gidersen 26 Onur Baştürk / Gidenlerden 27 Ahmet Koç / Love Story 28 MFÖ / Sarı Laleler 29 Ajda Pekkan / Sevdalı Başım 30 Zeynep Casalini / Dokunma Bana 31 Mirkelam / Sevgi Tanecikleri 32 Nev / Zor 33 İlhan Şeşen / Bu Sabah 34 Ömür Göksel / Bir Telefonun Yeter 35 Işıl Yücesoy / Açılmamış Mektup 36 Sefarad / Aman Aman 37 Gönül Yazar / Dönemezki Bana 38 Emre Altuğ / Gel Gel 39 Enbe Orkestrası / Gidersen Git 40 Osman İşmen / The Silence Of The Night Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !