4 yanLış Tüm doğruLarımı götürdü

Konu, 'Şiir Cafe' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1
    4YanlışTümDoğrularımıGötürdü

Bırak artık beni. bırak ki yaşayayım. Tutma ellerimden BIRAK! Unut ki nefes alayım. sen adımı her andığında soluduğum hava zehir oluyor, acı çekiyorum. Çünkü kendi sonumu kendim hazırladım biliyorum.

Artık görme beni. Görsende çek git yanımdan. Çek git ki; O da unutmuş diye avunsun tahta kalbim. Artık bırak beni. Her düştüğümde elimden tutup yerden kaldırırsan, her ağladığımda gözyaşlarımı silersen, Seni nasıl unutabilirim ? Tam da alışmışken eski karanlığıma, o güzel aydınlığınla gelirsen rüyalarıma, Seni nasıl unutabilirim ?

Bırak beni, bırak ki yaşayayım. Son demlerini hayatımın, senin beni unuttuğunu sanarak,gönlümü avutarak, her daim düşünerek yaşayayım.

Hala en zor anımda yanımdasın. Tam unuttum derken hep karşımdasın. Böyle yapma ne olur? Bırak da dinsin şu pişmanlık sızısı. Bırak da bir gece huzurla uyuyayım.

Niye hala sorular soruyorsun bana. Ben daha içimdeki senin sorularını yanıtlayamamışken, niye gittikçe ağırlaştırıyorsun 4 yanlışın bütün doğrularımı götürdüğü hayattaki sınavımı. Verdiğim her yanlış cevap benim alehime ve aslında senin lehine. Tüm doğrularımı kendi ellerimle yıkıp yeniden yapmaya çalışırken, eski doğrularım eklendi senin hanene...

Bırak artık, bırak da git kalbimi. O sende olduğu sürece yaşayamam ki. Git artık, unuttuğunu sanayım ve kendi yanlışlarımda kavrulayım.

Bak ben unuttum, devam ediyorum yaşantıma. Kalbim "SEVİYORUM" diye haykırsada sen sakın İNANMA!!! Unut gittiğin bir yerde beni. Ben değil başkası tutsun ellerini. Ben yarım da yaşarım bu hayatta.

SİLİP ATTIM KALBİMİ...

Sayfayı Paylaş