F.Bahçe Teknik Direktörü Kocaman, futbolcularına ikinci yarı öncesi hedefi büyük koydu: "Yarıştığımız 3 kulvarda da şampiyonluğu istiyorum. 1 kupa bana yetmez." Antalya kampını tamamlayan ve ikinci yarının ilk sınavına bugün Trabzon'da çıkacak olan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman hedefi büyük koydu... İlk yarının son haftasında istifadan dönen tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularından mücadele ettikleri 3 kulvarda da ciddiyet istedi. Kocaman, "Hedef sadece lig şampiyonluğu olmamalı. Evet aradaki puan farkını kapatmak için mücadele edeceğiz ama Avrupa ve Türkiye Kupası'nda da varız. Bunlar da unutulmamalı. Tek kupa yetmez 3 kulvarda da şampiyonluk istiyorum" dedi. Kupanın, lig maçları öncesinde ciddi bir hazırlık olduğunun altını çizen Kocaman "1461 Trabzon ve Bursaspor maçlarından alacağımız sonuçlar lig için bize sinyaller verecek. Herkese bazı şeylerin değiştiğini gösterme zamanı geldi. Mayıs ayına kadar her maç aynı önemi taşıyacak. Kafanızda maçları bölmeyeceksiniz. Eğer bölerseniz bu durum, her kulvarı olumsuz etkiler" diye konuştu.
çok komik açıklamalr bunlar aykut kocaman bu başarıyı orhan şam sezer serdar semih gibi çok sıradan kişilerle yapmayı düşünüyorsan tam hayal görüyon