Arkadaşlar bir zamanlar 3G ile görüntülü görüşme için ücret alınmayacağı, zaten operatörün işinin görüşme yaptırmak olduğu bunun sesli yada görüntülü olmasının birşeyleri değiştirmeyeceği, internet kullanımı ve diğer servislerin ücrete tabi olacağı tarzında açıklamalar vardı. Ben T.cell kullanıyorum. 3G kaydı yaptırdıktan sonra onay mesajında tam hatırlamıyorum 1 saat veya 1 ay ücretsiz görüntülü görüşme yapabilirsiniz yazıyordu. Bu süre sonun da ne olacak bilen varmı ??? Diğer operatörlerde durum nedir?
Bene çok araştırdım görüntülü görüşme 1 saat ücretsiz sonra normal tarife fakat garip birşey var mobiltv üyeliğide geliyor. Buda diğer aylarda sabit ücreti olacağı ve daha ücretlerin kesinleşmediği Nasıl olurda sistemi kurup çalıştırıldığı halde doğru dürüst cevap verememek ücreti belirlememek abone merkezleri bile yardımcı olamıyor.
herşeyde olduğu gibi bunada sağlam bir ücret çıkartırlar, sebep olarakta şöyle yatırım yaptık böyle masrafı oldu deyip sonsuza kadar para alırlar, en basit örneği hergün kullandığımız köprüler, alınan para ile en az 10 köprü daha yapılır (
bunların birde A,B,C tipi lisansları vardı, reklamlarda henüz hiçbiri değinmiyor. yoksa alt yapıyı oturtamadılarmı?