Superonline’dan Fiber İnternette başlangıç hızı 10 mbps... Superonline, fiber internette başlangıç hızını 10 Mbps’e çıkartarak, 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunmaya başladı. Kampanya kapsamında aboneler, Superonline’ın katma değerli servisleri ile ses hizmetlerinden de avantajlı olarak yararlanabilecek. Türkiye’yi 100 Mbps’e varan hızlarda Fiber İnternet QuikNet ile tanıştıran ilk ve tek telekom operatörü Superonline, başlangıç hızını 10 Mpbs’e çıkarttı. 10 Mbps fiber interneti ayda 29 TL’den başlayan fiyatlarla abonelerine sunan Superonline, alt limit belirlediği 10 Mbps’lik hızı gerçek hız olarak tüm kullanıcılarına yaşatıyor. Superonline Fiber İnternet Quiknet aboneleri, ses hizmetleriyle katma değerli servislerden de avantajlı seçeneklerle yararlanılabiliyor. Buna göre aboneler, kullanımları süresince ses destekli kablosuz modem ve kurulum için herhangi bir ücret ödemezken, Superonline’ın yeni eğitim destek paketi Süper Sınıf’tan da faydalanabiliyor. Şehiriçi, şehirlerarası, uluslar arası ve GSM görüşmelerini %40’a varan indirimlerle gerçekleştiren aboneler ayrıca ilk 3 ay boyunca her ay 90 dakika GSM hariç her yöne ücretsiz konuşuyor. Superonline, güvenlik paketini de abonelerine hediye ediyor. Superonline’ın kampanyasındaki yeni fiyat tarifesi şöyle; Hız Kotalı/Limitsiz Ücret 10Mbps 5GB KOTALI 29 TL 10Mbps Limitsiz 49 TL 20Mbps 10GB KOTALI 39 TL 20Mbps Limitsiz 69 TL 100Mbps 20GB KOTALI 69 TL 100Mbps Limitsiz 129 TL Fiber optik yatırımlarını hızla sürdüren Superonline’ın Fiber İnternet QuikNet hizmeti; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve İzmit illerinde sunuluyor. Veri iletiminde teknolojinin geldiği son nokta olarak tanımlanan Fiber İnternet QuikNet hizmetinden yararlanmak isteyenler, 444 222 0 numaralı çağrı merkezini arayabilir veya Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! adresini ziyaret edebilir
Ama ne yazık ki her yere hizmet vermiyolar mesela Ankara da sadece 4 ilçede var bu çok sinir bozucu, bizim buraya gelsin telekoma güzel bi tekme savuracam!
Buca'da hatta 2 sokak aşağımızda mevcut yakında bizede gelecek dediler ama 2 ay geçti hala tık yok Yine aradım bu haberi görünce 100mbit tarifeye geçicem getirin artık dedim bakalım