22 maçta sadece 1 mağlubiyet alan Suat Kaya kovuldu

Konu, 'Diğer Takımlar' kısmında uydu3405 tarafından paylaşıldı.

1. uydu3405

uydu3405 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4

Göztepe’ye gelmesinden kısa bir süre takımı 1.Ligin kapısına kadar taşıyan ancak son maçta bu şansını elinden yitiren Suat Kaya ile Göztepe’nin yollarının ayrılması, spor kamuoyunda deprem etkisi oluşturdu.
    Sporx'e konuşa Suat Kaya olayın perde arkasını anlattı.
    [h=4]ÇALIŞMA METODUM BEĞENİLMEMİŞ[/h]Göztepe’de uzun vadeli planlarınız vardı. “İlk hedefimiz 1.Lige çıkmak, ikinci hedefimiz ise Süper Ligi zorlamak” demiştiniz. “Bunun için güçlü bir ekip kurduk” demiştiniz. Ancak kulüple yollarınız beklenmedik bir şekilde ayrıldı. Bunun nedeni nedir?
    Kulübün sahibi, başkanı, nedenini şöyle açıkladı; “Hocam, çalışma metodunuz bizimle aynı paralellikte gitmiyor. Çalışma metodunuz bizim çalışma metodumuza uymuyor. Bu yüzden de ayrılık talep ediyoruz.”
    Bakıldığı zaman takım iyi gidiyordu. Sizce ne açıdan başarıya götüren metotla yönetim ters düşüyor?
    Akıl sır ermiyor tabi. Biz de saygıyla karşıladık.
    [h=4]BAZI İNSANLARI ENGELLEDİK[/h]Konunun arkasında başka şeyler olduğunu düşünüyor musunuz?
    Tabi ki... Bazı insanların belki bişeylerini engelledik. Bazı insanları sahanın içerisine sokmamaya çalıştım ve bunda da başarılı oldum. Futbolcumla seyirciyi bütünleştirdim. Her şey dört dörtlük devam ediyordu. 22 Maçta 1 mağlubiyetim vardı. Enteresan bir şey… Türkiye’de daha yeni yine böyle bir şey oldu. 9 Maçta 1 mağlubiyet alan Antalyaspor hocası Engin Korukırı ile yollar ayrıldı.

Sayfayı Paylaş