2011-2012 Sezonu Fenerbahçe Kesinleşmemiş Transfer Haberleri

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

  1. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Semih'ten ayrılık sinyali!
    Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe futbol takımı, mangal partisinde basınla bir araya geldi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde üst sahada gerçekleştirilen etkinlikte, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve futbolcular birlikte yemek yeyip basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    [​IMG]


    Şampiyon Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan en kıdemli oyuncu olma özelliği taşıyan Semih Şentürk’ten transfer açıklaması geldi.

    Semih, kendisine yöneltilen “Sözleşmen bitiyor. Ne yapacaksın?” sorusuna karşılık olarak, “Her futbolcu oynamak ister tabi ki. Ben de oynamak istiyorum. Bu sene yeterince süre aldığımı da düşünmüyorum. Milli takıma gideceğim şu an onun için bu tür şeyleri düşünmüyorum. Milli takım kampından sonra ailemle de oturup birlikte karar vereceğiz.” dedi.

    "ÇOK MUTLUYUM"

    Mehmet Topuz, bu sezon takım olarak zor virajlardan geçtiklerini, Türkiye Kupası’ndan elendiklerini ardından da devre arasında takım olarak oturup konuştuklarını belirterek, "Nasıl hedefe ulaşırız diye konuştuk ve dün de şampiyonluğu ilan ettik. Çok mutluyum. Bize inanan ve güvenen taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.
    Topuz, Kayserispor’daki performansından farklı olarak teknik direktör Aykut Kocaman’ın saha içinde yeni görevler verdiğini ve bunu iyi şekilde uygulamaya çalıştığını vurgulayarak, "Aykut Kocaman’a bana görev verdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    "HİSSETTİĞİNİZ ZAMAN DENEMENİZ GEREKİR"

    Fenerbahçe’ye şampiyonluğu getiren Sivasspor maçında 41. dakikada gol atan Selçuk Şahin ise karşılaşmada iki takımında pozisyonlar bulduğuna işaret ederek, "Hissettiğiniz zaman denemeniz gerekir. Ben de öyle yaptım" ifadesini kullandı.
    Şahin, bu sezon Trabzonspor ile kafa kafaya müthiş bir yarış içinde olduklarını anımsatarak, "Geçen yıl hem Trabzonspor hem Türkiye Kupası’nda hem ligde bizi üzmüştü. Şimdi aynı üzüntüyü onlar yaşıyor. Futbol bu. Onların üzüntülerini geçen yıl yaşadıklarımız nedeniyle anlayabiliyorum. Verdikleri mücadele için de tebrik ediyorum" dedi.

    "KİMSE BEKLEMİYORDU"

    Miroslav Stoch, ligin ikinci yarısında müthiş bir performans ortaya koyduklarını belirterek, "İlk yarıdan sonra çıkış yapacağımızı kimse beklemiyordu. Çok iyi bir performans ortaya koyarak şampiyonluğa ulaştık" diye konuştu.

    "ŞAMPİYONLUKTA UFAK BİR ROL OYNADIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

    Guiza, bu sezon takım kaptanı Alex ve Niang’ın şampiyonluk için çok önemli katkılar yaptığına dikkati çekerek, "Ben çok ufak bir rol oynadım. O da zaten beni mutlu ediyor. Önemli olan takımın ikinci yarıda büyük direnciydi. Bu sayede kazandık. taraftarlara armağan etmek istiyorum" diye konuştu.

    "HER FUTBOLCU GİDEBİLİR..."

    Gökhan Gönül, Fenerbahçe’de aldığı ücretten hiç bir zaman mutsuz olduğunu dile getirmediğini söyledi. Fenerbahçe’nin futbolcusuna hak ettiği değeri verdiğini bildiren Gönül, "Mutlaka Avrupa’da bir kulüpte oynayacağım" şeklinde bir hayalinin olmadığını, Fenerbahçe’nin de menfaatlerine uygun bulunması ve Fenerbahçe’den daha iyi bir kulüpten teklif gelmesi halinde sarı-lacivertli ekipten ayrılabileceğini dile getirdi.
    Gönül, "Her futbolcu gidebilir, her futbolcu alınabilir. Kulübün menfaatleri doğrultusunda başkanım da göndermeyi istiyorsa teklifi kabul edebileceğimi söyledim. Fenerbahçe’den daha iyi bir kulüp olmadığı sürece başka bir kulübe gitmeyeceğim" ifadesini kullandı.
    Fenerbahçe ile sözleşmesinin sürdüğünü bu nedenle başka bir kulüple transfer görüşmesinin mümkün olmadığını belirten Gönül, tüm futbolcular için
    transfer gelişmelerinin 1 ay içinde netlik kazanacağını kaydetti.
     
  2. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Fenerbahçe'nin, transfer listesinde bulunan Nijeryalı yıldız için kulübü Karabükspor ile 5 milyon euro karşılığında anlaştığı ve imzaların atıldığı ileri sürüldü

    [​IMG]

    Fenerbahçe Yönetimi bir yandan şampiyonluğun keyfini çıkarırken, diğer yandan transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
    Sarı-lacivertli kulübün uzun süredir gündeminde tuttuğu Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı yıldızı Emanuel Emenike'nin transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ile yapılan pazarlıklar sonrasında tarafların 5 milyon euroda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
    Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Emenike ile imzaların atıldığı ileri sürüldü.
    Bu arada sözleşmesi sona eren Semih Şentürk veda sinyalleri verdi. Milli golcü dünkü piknikte, "Sözleşmen bitti, ne yapacaksın?" sorusuna, " Her futbolcu oynamak ister tabii ki. Ben de sahada olmak ve oynamak istiyorum. Bu sene yeterince süre aldığımı da düşünmüyorum. Fenerbahçe'de kalma ihtimalim yüzde 50 gibi" yanıtını verdi. İspanya'da küme düşmesi yüzünden Deportivo La Coruna'ya gitmekten vazgeçen Semih'in, Villarreal ile görüştüğü ifade edildi. Semih'in Galatasaray ile de masaya oturabileceği öğrenildi.

    FENERIUM PATLADI!
    Fenerbahçe’nin, Sivas'ta şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Fenerium mağazalarına akın etmeye başlayan taraftarlar, çılgınlar gibi alışveriş yaptı. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi ürünlerini satan ve gelirlerini her geçen yıl artırarak, Türkiye'nin önde gelen şirketleriyle yarışmaya başlayan Fenerium mağazaları adeta para bastı. Sarı-lacivertli taraftarların, Türkiye genelinde 300 bin forma ve 300 bin yan ürün satın aldıkları, Fenerium mağazalarında rafların tamamen boşaldığı bildirildi. Rekor düzeydeki satışlar Fenerbahçe'nin kasasını doldurdu. Kulübün toplamda 25 milyon lira gelir elde ettiği öğrenildi.

    [​IMG]
     
  3. nino
    Offline

    nino Süper Üye Üye

    Kayıt:
    5 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    3.849
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Şehir:
    Everywhere
    Fenerbahçe, Eskişehirspor’un genç orta saha oyuncusu Sezer Öztürk ile her konuda anlaştı. İki kulübün bonservis konusunda anlaşmaya çok yakın olduğu belirtilirken, transferin yarın yapılacak görüşmenin ardından gerçekleşmesi bekleniyor.
    [​IMG]
    Spor Toto Süper Lig’de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi.
    Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde de mücadel edecek olan sarı lacivertliler, Eskişehirspor forması giyen genç futbolcusu Sezer Öztürk ile her konuda anlaştı. Başarılı futbolcu, kulüplerin de anlaşması durumunda gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek.
    Sezer’in bonservisi için görüşmelere başlayan Fenerbahçe ve Eskişehirspor kulüplerinin anlaşmaya çok yakın oldukları belirtilirken, yarın yapılacak görüşmenin ardından bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.
     
  4. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Emenike'yi bitiren sarı-lacivertliler, Sezer Öztürk için Eskişehir'le söz kesti, Sinan Bolat kaleye alternatif olarak belirlendi. Barcelona'nın istediği Andre Santos satılıyor. Verimli olamayan Daniel Güiza, Fabian Bilica ve Cristian Baroni ile yollar ayrılıyor, Semih Şentürk de yuvadan Galatasaray’a uçuyor

    [​IMG]

    Şampiyon Fenerbahçe'de değişim rüzgârları esiyor. Gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olan sarı-lacivertli takım, verimli olamayan oyuncularını gönderip, yeni yıldızlarla kadrosunu daha da güçlendirmek için dört koldan çalışmalara başladı.
    Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Karabüksporlu Emmanuel Emenike'nin transferi büyük ölçüde bitirildi. Nijeryalı genç yıldızın transfer dönemi başlayınca resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, Sezer Öztürk'ün transferini sonuçlandırmak için de çok önemli adımlar attı. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü ve tarafların el sıkıştıkları bildirildi. Sezer'in de, Emenike gibi yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.
    Şampiyonlar Ligi için kaleci Volkan'a iyi bir alternatif arayan yönetimin, Standard Liege forması giyen milli eldiven Sinan'ın peşinde olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, başarılı kaleciyle kısa süre içinde görüşmelere başlayacakları vurgulandı.

    10 milyon euro fiyat biçildi
    Fenerbahçe'de gözden çıkarılan oyuncular da belirlendi. Hayal kırıklığı yaratan Güiza ve Bilica'yı serbest bırakma kararı alan sarı-lacivertli yönetim, performansı yeterli bulunmayan Cristian'la da yolları ayırıyor. Teknik Direktör Kocaman'ın bu oyuncuların gönderilmesi için yönetime başvurduğu ifade edildi.
    Fenerbahçe, Barcelona'nın transfer listesine giren Santos'u satma kararı aldı. Brezilya Milli Takımı'nın değişmezleri arasında bulunan Santos için 10 milyon euro bonservis talep edileceği, İspanyol kulübünün bu rakamı ödemeye hazır olduğu kaydedildi.
    Sarı-lacivertlilerin, "nöbetçi golcüsü" Semih Şentürk ise Galatasaray'la el sıkıştı. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten milli futbolcunun, sarı-kırmızılı kulüple anlaştığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun, Belçika maçından sonra Galatasaray'a imza atacağı kaydedildi. Semih dün yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını, ancak kesin kararını milli maçtan sonra vereceğini belirtti.
     
  5. mustafaatasoy
    Offline

    mustafaatasoy Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    1 Eylül 2009
    Mesajlar:
    213
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    bursa
    İşte Aziz Yıldırım'ın konuşmasından önemli satır başları:

    "Aykut Hoca ile Güiza hakkında oturup konuşamadık ama daha önce verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Yobo'yu almaya çalışacağız.

    "Selçuk ile ilgilenmiştik sezon ortasında. Trabzon ile şampiyonluk yarışı veriyoruz, şuanda mukavele imzalamak etik olmaz. Sezon bitince konuşuruz" dedim. Sonra kendisi Galatasaray'a söz verdiğini söyledi ve oraya gitti. Hayırlı olsun."

    "Galatasaray'ın Emenike transferine müdahil olduğu duyumunu aldık; ama fazlasını bilmiyorum"

    "Ben Trabzonspor'un dışarda kaybedeceğini zannediyordum ama dışarda kazandılar, içeride kaybettiler. Çok zorlu bir yarış oldu."

    "Kadroda banko oynayacak oyuncular olacak ve bir de geleceğe yönelik transferlerimiz olcak."

    "Zafer inananlarındır diye bir söz söyledim. İnandığınız zaman mutlaka mutlu sona ilerlersiniz. İnanıyorsanız sizi sona taşır."

    "Trabzonspor'un teknik heyetini, oyuncularını tebrik ettik."

    "Aykut Kocaman geçmişte iyi ya da kötü bazı tecrübeler edinmiş bir teknik adam. Bize geldiğinde bazı hataları oldu ama yaptığı hataları kabul etti. Bunu yapmak bir erdemdir."

    "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bizi arayarak şampiyonluğumuzu kutladı."

    "Anadolu kulüpleri güçlenmelidir, şampiyonluğa oynamalıdır ama borçlanarak değil. Altyapıdan yetiştirdikleri iyi oyuncularla zirveye oynamalıdır. Zaman zaman bu iyi oyuncuları da iyi paralarla ellerinden çıkarabilirler."

    "Türk futbolunun lokomotifi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dur."

    Şekip Mosturoğlu: "Futbolcularımızın 'Biz bize yeteriz', 'Her şeye rağmen şampiyonuz' açıklamaları da bir tepkidir."

    "Sayın Başbakan Alex'i örnek gösterdiği için onunla randevu istedi ve gidip kendisine teşekkür ettik."

    "Sivas'ta çok güzel görüntüler vardı. Spor için örnek bir hadisedir. Sivas halkına çok teşekkür ediyorum."

    "Volkan'a takıldım. 'Çok güzel goller yedik' dedim. Ama zemin kayıyordu, toplar kayıp gol oldu. Volkan da öyle söyledi."

    "Herkese göre kulübü büyüktür. Ancak Aykut Hoca'nın söyledikleri doğru. Bütün spor branşlarında yarışan, şampiyon olan bir kulübüz. Her şeyde biz varız. Dokuz dalda şampiyonluğa gidiyoruz."

    "Hakemlerle soyunma odası koridorlarında karşılaşmıyorum. Ankaragücü deplasmanında ilk yarıda iyi oynadık. İkinci yarıda kötü oynadık, iki gol yedik. Ben hakemleri tebrik ettim. Biz iyi maç yöneten hakemlere birşey demiyoruz ki..."

    "Avrupa'yı istiyoruz, hazırız. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'ya hazırız. Trabzonspor'u bilemem ama biz hazırız ve bu atlamayı yapacağız. İyi kadrolar kuruldu."

    "Aykut Hoca'nın verdiği isimlere göre transferimizi yapacağız. Mustafa Pektemek ve Orhan Şam da bu transfer listesinde var. Serdar Kesimal ve Sezer Öztürk ile de ilgileniyoruz."

    "Alex'i gönderip göndermeyeceğini Aykut Kocaman bilir."

    "Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesi hem avantaj hem de dezavantaj olabilir. Yeni bir takım kuracaklar sonuçta. Eğer kimya tutarsa çok iyi olabilir."

    Şekip Mosturoğlu: "Bizim herhangi bir maçta şike yaptığımızı düşünen varsa adliyeye gidip, dava açabilir. Televizyona çıkıp, konuşmak yerine oraya gidip başvuru yapılmalı." "Sporda şiddet yasası sadece taraftarı cezalandırmak için çıkmadı."

    "Maçlardan önce yapılan suçlayıcı açıklamalara da cezalar verilmeli."

    "Futbol takımı ilk kampını Düzce Topuk Yaylası'nda yapacak."

    "Arda'ya geçmişte teklif yaptık. Bu defter bizim için kapandı."

    "Basketbolda önümüzdeki yıl Final Four oynamak istiyoruz."

    "Oğuz Sarvan'ı telefonla aradım, onu da açmadı. MHK bazı atamalarda hata yapıyor. Yanlış atamalar yüzünden hakemler büyük baskı altında kalıyor."

    "Semih'in kalmasını istiyoruz, görüşüyoruz. Bizim şartlarımızı kabul ederse kalır. Bizim şartlarımıza gelen her oyuncu ile anlaşırız"

    "6+2+2 sistemi yanlış. Ya 10 olsun ya da 6'ya indirilsin. İki oyuncuyu tribünde oturtuyorsunuz. Türkiye'deki kulüplerin bu kadar paralar harcayarak durumu var mı?"

    "Bobo'yla ilgilenmeyiz. Aykut Hoca Tuncay'ı geçmişte istedi ancak bu sezon öyle bir isteği olmadı. Ben de geçen sene Tuncay'ı aradım ancak kendisi İngiltere'de kalmak istediğini söyledi ve biz de bıraktık. Eğer Aykut Hoca'nın isteği olursa Tuncay'ı alabiliriz."

    "Şampiyon olamasaydık da Aykut Kocaman ile yolumuza devam edecektik."

    Şekip Mosturoğlu: "Artık yakında transfer haberlerimizi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapacağımız açıklamalardan öğrenebileceksiniz. Spekülasyonlar da azalmış olacak."
     
  6. mustafaatasoy
    Offline

    mustafaatasoy Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    1 Eylül 2009
    Mesajlar:
    213
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    bursa
    AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel'in gündemlerinde olmadığını belirtti.

    Goal.com'un haberine göre; Volkan Demirel ile ilgilendiklerine dair basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen AC Milan Asbaşkanı, bu yaz sadece orta sahaya takviye yapmayı düşündüklerini açıkladı.

    Fenerbahçe'yle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Volkan Demirel'in, AC Milan'a gideceği ve bunun için de Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'dan izin istediği iddia edilmişti
     
  7. mustafaatasoy
    Offline

    mustafaatasoy Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    1 Eylül 2009
    Mesajlar:
    213
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    bursa
    Devre arasında gündeme gelen Eliaquim Mangala için yeniden sefer başladı. 1992 doğumlu Kongo Asıllı Fransız orta saha oyuncusu için Standard Liege'nin kapısı çalındı. 1.87'lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Mangala, F.Bahçe'ye gelmek için fedakarlığa hazır olduğunu bildirdi.
     
  8. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    şamöpıyon olmasaydı aykut şimdiye gıtmıştı
     
  9. lnb34
    Offline

    lnb34 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    15 Ekim 2009
    Mesajlar:
    698
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Şehir:
    İSTANBUL
    türk hocalar daha başarılı
     
  10. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Fenerbahçe, Orhan Şam'ın ardından bu kez de Kayserispor'un milli stoperi Serdar Kesimal'ı kadrosuna dahil etti.

    [​IMG]

    Fenerbahçe, Emenike, Orhan Şam derken bu kez de Kayserispor'un başarılı stoperi Serdar Kesimal ile her konuda anlaşmaya vardı.

    Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma: "Serdar konusunda bitmiş bir transfer yok, herhangi bir sorun da yok. Konuştuk ve Fenerbahçe'ye söz verdik. Şartları sonra konuşacağız" açıklamasında bulundu.

    Öte yandan iki tarafın ilerleyen günlerde ücrette ve takas edilecek futbolcu konusunda bir kez daha masaya oturacakları ve milli takım kampından sonra İstanbul'a dönecek olan Serdar Kesimal'ın Fenerbahçe'ye imza atacağı belirtildi.

    22 yaşındaki futbolcu, bu sezon Kayserispor'da ligde 29 maçta forma giyerken rakip filelere de 2 gol atmayı başardı.

    Serdar Kesimal, 2008-2009 sezonunda Kayserispor'a Almanya'nın Köln takımından transfer olmuştu.
     
  11. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Lugano için servet
    Sarı-lacivertli ekibin başarılı savunma oyuncusu Diego Lugano’ya hergün yeni bir talip çıkıyor.

    [​IMG]

    Uruguaylı yıldıza gelen son teklifin ise Rubin Kazan’dan olduğu iddia edildi. Uruguay’da yayın yapan Quenonino gazetesinin haberine göre Rubin Kazan’ın Diego Lugano’yu oldukça istediği ve sarı-lacivertli yönetime 8 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

    F.Bahçe'nin Diego Lugano ile yaptığı sözleşmede ise "3.5 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesi yer alıyor
     
  12. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Fenerbahçe'den Beşiktaş'a jet yanıt geldi. Fenerbahçe ve Beşiktaş Gençlerbirliği'nden hem Mustafa Pektemek'i hem de Orhan Şam'ı istiyordu... Pektemek'i Beşiktaş kaptı, dakikalar sonra Fenerbahçe Orhan Şam'ı renklerine kattı

    [​IMG]

    Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'nin ardından Gençlerbirliği'nin sağ beki Orhan Şam ve kulübü Gençlerbirliği ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Orhan için Ankara ekibine 3.5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca Orhan Şam ile 4 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor...

    Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile anlaşarak savunma oyuncusu Orhan Şam'ı sarı-Lacivert renklere kattı.

    Fenerbahçe Orhan Şam için 3.5 milyon Euro fesih parası ödeyecek.

    24 yaşındaki sağ bek, futbola Erdemirspor'da başladı. 2001 yılında Gençlerbirliği'ne transfer olan Orhan Şam, genç milli takımlar seviyesinde 70'in üzerinde forma giydi ve 1 gol kaydetti. Hacette ve Mardinspor'da da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu, adı Avrupa kulüpleriyle anılan Gökhan Gönül'ün mevkiisinde forma giyiyor. Orhan Şam stoper olarak da forma giyebiliyor.
    CAVCAV DA AÇIKLADI

    Fenerbahçe Kulübü, Orhan Şam’ın transferi için kulübü Gençlerbirliği ile 3,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.
    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orhan Şam için sarı-lacivertli kulüp ile 3,5 milyon avro karşılığında anlaştıklarını söyledi.
    Başkan Cavcav, Orhan Şam’ı 3.5 milyon avro bedelle Fenerbahçe’ye, Mustafa Pektemek’i de 4 milyon avro bedelle Beşiktaş’a satışını yaptıklarını belirterek, "Biz kulüpler olarak anlaştık. Bundan sonra futbolcular menajerlerle ve yeni kulüpleriyle görüşerek anlaşma zemini arayacaklar" dedi.
    Cavcav ayrıca, oyuncuları Mustafa Pektemek’in transferinde 4 milyon avronun yanı sıra siyah-beyazlı kulübün, sezonun ikinci yarısında Bucaspor’a kiraladığı Ali Kuçik’i de kadrolarına katacaklarını söyledi.
     
  13. mustafaatasoy
    Offline

    mustafaatasoy Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    1 Eylül 2009
    Mesajlar:
    213
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    bursa
    SARI-lacivertlilerde Sezer Öztürk'ün transferi konusunda hızlı gelişmeler yaşanıyor. Futbolcuyla anlaşan Fenerbahçeli yöneticiler, Es-Es'le pazarlıklarını da devam ettiriyor. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, "Anlaşmaya yakınız" derken, transfer takas+para karşılığında gerçekleşecek. Bilica ile Gökhan Ünal'ın yanı sıra Okan Alkan, Berk Elitez ve Hasan Erbey gibi gençlerin adı da takasta geçiyor.
     
  14. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]

    Beşiktaş yönetiminin ücretinin yüksekliğini gerekçe göstererek vazgeçtiği Diego Forlan, Fenerbahçe yolunda... Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Diego Lugano, Uruguay Milli Takımı kampında bir araya geldiği Atletico Madrid'in forvetini sarı-lacivertli takımı tercih etmesi için iknaya çalışıyor. Lugano ile Forlan dün birlikte alışverişe çıkarken, koyu sohbetin tek gündem maddesi Fenerbahçe'ydi.

    [​IMG]
     
  15. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    İspanyol Marca gazetesi Fenerbahçe'nin Cazorla ve Capdevila ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı

    [​IMG]

    Habere göre Villareal'den ayrılması beklenen milli futbolcuların Malaga'ya gideceği konuşulurken, Cazorla'nın şampiyonlar ligindeoynamak istemesi yüzünden futbolcunun Malaga kulübüne transferi zora girmiş durumda.

    Fenerbahçe'nin para konusunda Malaga'dan daha iyi bir teklif getirmesi durumunda, Villareal'in milli yıldızları özellikle Cazorla ve Cadevila Fenerbahçe'nin yolunu tutacak.Malaga teknik direktörü Pellegrini'nin yıllık 3 milyon euro talep eden Cazorla'yı ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

    Ancak her iki futbolcununda hedefleri olan ve şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gitmek istemesi futbolcuların Fenerbahçe'ye gitme ihtimalini güçlendirdi. Fenerbahçe'nin İspanya seferinin gizlilik içinde yürütüldüğünü belirten gazete futbolcuların kariyerlerini düşünmeleri açısından Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu belirtti
     
  16. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    F.Bahçe'nin milli kalecisi İspanyollar'ın gözdesi

    [​IMG]

    Atletico Madrid, Manchester United’ın ısrarla istediği kaleci De Gea’nın takımdan gitmesi halinde yerini Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi ile doldurmayı planlıyor. Volkan’ın ismi şimdiden İspanyol basınında tartışılmaya başlandı

    Milliyet gazetesinin haberine göre Atletico Madrid Kulübü, kalecileri De Gea’nın İngiliz devi Manchester United’a transfer olması halinde Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel’i renklerine bağlamayı planlıyor.

    İspanyol ekibinin CEO’su Miguel Angel Gil, yaptığı açıklamada De Gea’nın, İngiltere’ye gitme olasılığının bir hayli yüksek olduğuna dikkat çekerken, “Alternatif olarak listemize bazı kaleciler aldık” dedi, ancak isim vermekten ısrarla kaçındı.

    İspanyol medyası ise Dea Gea’nın yerine Volkan Demirel’in kaleyi koruyabileceğine değinerek, De Gea satışının gerçekleşmesi halinde Atletico Madrid’in Fenerbahçe’nin kapısını çalma kararı aldığını ileri sürdüler. Yönetimin uluslararası tecrübeye sahip bir kaleci aradığını belirten gazeteler, yapılan araştırmalarda en uygun ismin Volkan olduğunu yazdılar.

    Bu arada Volkan’ın ismi İspanya’daki spor tartışma programlarına da konu olmaya başladı. Radyo Marca’da yayılanan “Futboleria” programında Volkan’dan övgü ile bahsedilirken, “Fenerbahçeli kaleci Avrupa’da ilk 5’in arasına girebilecek kabiliyette biri” yorumları geldi.

    Fenerbahçe’nin Volkan Demirel’i kolaylıkla bırakmayacağı savunulan programda son kararı şu an milli takımda bulunan tecrübeli kalecinin vereceği vurgulandı. Volkan’ın da futbol yaşantısını Avrupa’da devam ettirmek istediği ve Belçika maçı sonrası Fenerbahçe Yönetimi ile bir araya geleceği bildirildi.
     
  17. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]

    Fenerbahçe, Sezer Öztürk transferini bir an önce sonuçlandırnak isiyor.
    Eskişehirspor kanadı da yeni sezon yapılanması için bu durumun bir an önce netlik kazanmasını arzularken, Başkan Halil Ünal şu an İstanbul'da Sarı-lacivertli yöneticilerle görüşüyor. Ünal'ın, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile bir araya geldiği öğrenilirken, yapılan görüşmelerde 1 futbolcu artı para ya da 2 oyuncu artı para formulü üzerinde durulduğu belirtildi.
    Edinilen bilgilere göre ufak tefek pürüzlerin kaldığı ve transferin an meselesi olduğu bildirildi. Kayserispor'a verilen Okan ve İlhan'ın bu pazarlık içerisinde olmadıkları net bir şekilde ortaya çıkarken, Eskişehirspor'un Fenerbahçe'den forvet istediği öğrenildi.

    ES-ES, GÖKHAN ÜNAL VE BERK ELİTEZ'İ İSTİYOR

    Eskişehirspor yönetimi, Sezer'e karşılık 1 tecrübeli, bir de genç forveti Fenerbahçe yönetiminden isterken, bu oyuncuların Gökhan Ünal ve Berk Elitez olduğu öğrenildi. Ya 2 oyuncuyu birden ya da 1'ini alacak olan Eskişehirspor, ayrıca yaklaşık 4 milyon Euro da bonservis bedeli isteyecek.
     
  18. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]

    Everton’dan kiralanan Nijeryalı stoper Yobo’yu da bonservisiyle almakta kararlı

    URT içinden Emenike, Orhan Şam ve Serdar Kesimal’ı kadrosuna katan F.Bahçe şimdi rotasını Türkiye sınırlarının dışına çevirdi. Önceki yılların aksine bu sezon transferleri erken bitirmek isteyen sarı-lacivertillerin gündemindeki isimler ise öncelikle R.Madrid’li Lassana Diarra ve bu sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve aslen Everton’ın oyuncusu olan Yobo. F.Bahçe yönetiminin transferine yön veren ancak isminin gizli kalmasını isteyen üst düzey bir yönetici çalışmaları ve son durumu VATAN için değerlendirdi:

    “TEKNİK direktörümüz Aykut Kocaman’ın vermiş olduğu bir transfer listesi var. Yurt içi ve dışı olarak iki bölümden oluşan bu listenin yurt içindeki bölümünü Mustafa Pektemek haricinde gerçekleştirdik. Hocamızın isteklerinin ilk sırasında Emenike vardı. Onu hallettik. Ardından da Orhan ve Serdar Kesimal’ı renklerimize bağladık. Sırada Sezer var. Onu da alıp yurt içi transferlerimizi tamamlayacağız. Evet Selçuk İnan istediğimiz bir futbolcuydu ama olmazsa olmaz durumunda değildi.

    ŞİMDİ sırada dış transfer var. Yobo kiralık gelmişti. Sezon bitince de takımına döndü. Bu durumda bizim yabancı kontenjanımız bir oyuncu için açıldı. Oraya da Emenike’yi aldık

    CRISTIAN KALACAK

    ŞU anda kontenjanımız dolu. Bilica ve Güiza ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Eğer bu iki oyuncu ile yollarımızı ayırırsak dış transfer için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Elbette ufak tefek çalışmalarımız sürüyor. Önceliğimiz iki oyuncunun transferini gerçekleştirmek. İlki Real’in ön liberosu Diarra. Diğeri de başarılı bir sezon geçiren Yobo’yu almak. İki transfer için de girişimlerimiz devam ediyor.”

    BU arada Diarra alınsa dahi onunla aynı pozisyonda oynayan Cristian’la devam edilecek. Bunun iki sebebi var. İlki Sambacı’nın Mayıs 2014’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Diğeri ise Diarra direkt forma giyecek oyuncu olacağını için bu sezon olduğu gibi Cristian iyi bir yedek olarak Dever Ligi, lig ve kupa olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek olan F.Bahçe kulübesinin güçlü olmasını sağlayacak.
     
  19. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]

    Ön libero avına çıkan Fenerbahçe, Fransız yıldız için şartları zorluyor.

    Yıldırım olaya el koydu
    Avrupa'da ön libero arayışlarını sürdüren F.Bahçe yeniden "gözdesi" Lassana Diarra'ya döndü. Başkan Aziz Yıldırım, "Adı duyulmamış oyunculara 8-10 milyon euro'lar vereceğimize Lassana Diarra'yı zorlayalım" dedi, büyük bir gizlilik içinde sürdürülen operasyonda sona yaklaşıldı. Real Madrid'de Khedira ve Xabi Alonso'nun yedeği olan 26 yaşındaki Fransız oyuncu da yeşil ışık yaktı.

    Bilgi toplamaya başladı
    Real formasıyla 68 maçta 1 gol atan Lassana, bu sezon 19'u ilk 11'de olmak üzere 26 lig maçta şans buldu. Otoriteler, "Fizik güç ve top kontrolü olarak mevkisinin en iyilerinden biri" diyerek övdüğü Diarra'nın F.Bahçe ve Türkiye hakkında bilgi topladığı da öğrenildi. Marca, Arsenal ve Juventus'un da Diarra'nın peşinde olduğunu ancak F.Bahçe'nin "Reddedilemeyecek bir teklif" sunduğunu yazdı.
     
  20. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Daniel Güiza’dan Fenerbahçe yönetimine derin bir ‘Oh’ çektiren açıklama...
    [​IMG]
    Yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarılamayan Daniel Güiza’dan F.Bahçe yönetimini rahatlatan açıklama: Eski takımın Mallorca’ya dönmek için para kaybetmeyi bile göze alabilirim

    Bilindiği gibi Okçu, Sarı-Lacivertliler’den yıllık 3.5 milyon Euro alıyordu ve transfer maliyeti de 17 milyon Euro’yu bulmuştu. Ödenen yüksek paralara rağmen Fenerbahçe’de beklentilerin çok altında kalan Daniel Güiza, ülkesine dönmek istediğini açıkladı.

    Marca Gazetesi’nde yaptığı açıklamada ülkesini özlediğini dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, İspanya’ya dönmek için para kaybetmeyi bile göze alabileceğini ifade etti. Fenerbahçe’yle 1 yıllık sözleşmesi daha olan ancak Sarı-Lacivertliler’in uygun bir rakama elden çıkarmak istediği İspanyol santrfor, “Her zamanki fikrimi yine koruyorum, ülkeme dönüp eski takımım Mallorca’da oynamak istiyorum. Hocam beni bırakır mı bilmiyorum, bakalım bu yaz ne olacak?” diye konuştu.

    ‘BENİ GERİ ALIN’

    Fenerbahçe’den yılda 3.5 milyon Euro kazanan ‘Okçu’, yuvası olarak kabul ettiği Mallorca’ya dönmek istediğini, “Kariyerimin en iyi günleri orada geçti. Açıkçası dönmek için para kaybetmeyi bile göze alabilirim” sözleriyle dile getirdi. Mallorca formasıyla gol kralı da olan Güiza, “Sakatlığımı atlattım ve kendimi daha iyi hissediyorum. Herkes biliyor ki Mallorca’ya gönülden bir bağlılığım var. O formayı yeniden giymek istiyorum” derken İspanyol kulübün yöneticilerine de mesaj göndererek kendisini geri alması çağrısında bulundu.
     

Sayfayı Paylaş