2010 Koç Burcu Yıllık Yorumu

Konu, 'Astroloji' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

  1. LeyL
    Offline

    LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

    Kayıt:
    13 Şubat 2007
    Mesajlar:
    3.089
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    İstanbul-Mersin
    2010 Koç Burcu Yıllık Yorumu
    [​IMG]
    Aşk Hayatınız Ciddileşiyor, İç Dünyanız Renkleniyor

    Sevgili Koçlar, Zodyak kuşağının ateşli, aktif, ele avuca sığmayan dürüst, maskesiz insanları. Aşkta ciddiyet kazanmanın, düşlerinizi gerçeğe dönüştürmenin, kendi derinliklerinizi keşfetmenin, içinizdeki sonsuz güzelliklerin farkına varmanın ve yeni bir dönüşümün ayak sesi olan yeni bir yıla adım atmak üzeresiniz.

    İnsanın yaşamını anlamlı kılacak bir hedef belirlemesi ve bu hedefe varabilmek adına emin adımlarla yol alması ne kadar güzel bir şeydir. Başarmanın yarısı hayal etmek ise, işte 2010 yılı size bu konuda oldukça yardımcıdır. İnancın ve şansın simgesi Jüpiter, sizi şifalı bir el gibi okşayarak, çoğu zaman sırtınızı sıvazlayarak desteklerken, iyimserlik gücünüzü zirveye ulaştırabilir. Kimi zaman sessizlikte yaşamanın anlamını çözmeye çalışırken, bazen gizli bir aşkın derinliklerinde kendinizden geçebilirsiniz. Yaratıcılık gücünün sanatsal bir eserde hayat bulması için önünüzde bir yıl var.

    2010 yılı başlangıç olmak üzere, önünüzdeki 2.5 yıllık süre içinde ciddi ilişki, evlilik, iş sözleşmesi, ortaklık konularıyla birebir ilgilenmek ve kendi isteklerinizle bir başkasının gerçeği arasındaki farkı keşfetmeyi ve dengelemeyi öğrenebilirsiniz. Ben demek yerine biz olmayı başarmak için epeyce yorulabilirsiniz. Ancak Satürn gezegeninin bir büyüğünüz gibi yol gösterici olan sesine kulak vererek, beraberliğinizi adil, tarafsız bir bakış açısıyla gözden geçirebilir, sonunda en doğru kararı verebilirsiniz.

    İlişkisi olmayan Koçlar, 2010 yılı ve devamı olan 2.5 yıllık sürece içinde, kendinizden yaşça büyük veya ruhsal anlamda olgun bir kişiyle karşılaşabilir, onun dünyasını, sıkıntılarını ve hayata bakış açısını keşfedebilir, biz olabilmek için epeyce yorulabilirsiniz.Satürn karmik bir gezegendir. Sizi, 7-14-21-28 yıl öncesi yaşanmış veya o tarihlerde başlamış ilişkinizin, bir türlü düzelmeyen sorunlarıyla, bitmemiş hesaplarıyla veya tüm güzellikleriyle yeniden yüz yüze getirebilir. Bu yüzleşme sonucunda beraberliğinizi düzgün bir zemin ve çerçeve içinde yaşamak için mücadele edebilirsiniz.

    Değişimin ayak sesine kulak veriniz. İdeallerinize sahip çıkmak, bağımlılıklarınızın esiri olmadan, kendi yaşam yolunuzu belirlemek için gerçekçi düşününüz. Hayallerinizi gerçeklik sınırları içinde tutabildiğiniz sürece başarılı bir yıl geçirebilirsiniz. Toplum içindeki yerinizi belirlemek zorlayıcı deneyimlerden, testlerden geçebilirsiniz. Ancak bütün bunlar gelişiminiz adına mutlaka gerekli olan basamak taşlarıdır. Bu yıl iş ilişkilerinizde dikkatli, sabırlı ve disiplinli bir şekilde çalışmaya gayret gösteriniz. Çünkü bütün bunlar yeni bir değişimin ve dönüşümün işaretçisidir.

    2010 yılının bir Güneş gibi üzerinize doğmasını, sizi ışıklandırmasını, taçlandırmasını diliyor tüm dileklerinizin, hayallerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum
    .

    2010 YILI ASTROLOJİ TAKVİMİNİZ

    Aşk ve İlişkiler


    18 Ocak 10 Şubat
    7 Mart - 31 Mart
    25 Nisan - 19 Mayıs
    14 Haziran - 9 Temmuz
    23 Temmuz- 23 Ağustos
    7 Ağustos - 7 Eylül


    Yukarıdaki tarihler arasında burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan enerjiler sayesinde, aşk hayatınız ve birebir ilişkileriniz canlanmaya başlar. Sosyallik ve sevgi ihtiyacınız, karşı cinsle temaslarınız gayet olumludur. Barış, güzellik ve estetik duygunuz yükselir. Bu yükseliş güzelliklere olan tutkunuzu yoğunlaştırır. Yeni bir aşkın müjdecisi olan bu tarih aralıklarında kendinizi ilişki konusuna gayet rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Fiziksel manada size güzellik, çekicilik getiren bu tarihleri ajandanıza kaydetmeniz faydalıdır. O ay içinde farklı alanlarda zorluklar yaşansa bile bu enerjiler aşk anlamında sizi rahatlatabilir. Ayrıca bu tarih aralıklarında duygularınızı göstermek, etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak ihtiyacınız diğer zamanlara göre çok daha ön plandadır.

    İş ve Kariyer Hayatı

    20 Ocak 18 Şubat
    10 Mart 6 Haziran
    20 Mart 20 Nisan
    1 Nisan 24 Nisan
    21 Mayıs 21 Haziran
    28 Ekim 7 Aralık
    22 Kasım 22 Aralık

    Yukarıdaki tarihler arasında burcunuzla uyumlu görünüm yapacak enerjiler altında, İş hayatınız, kariyeriniz ve parayla alakalı konularda yaratıcı özelliklerinizi olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. İstek ve canlılığınız oldukça yüksektir. Bireylik duygunuz ve mücadele gücünüz her türlü girişimde ön saflarda yer almanızı sağlar. Yaratma ve bir amacı gerçekleştirme dürtünüz yüksek olduğundan engelleri kolayca devre dışı bırakabilirsiniz. Kendinizden oldukça eminsinizdir. Yaşam arzunuz ve zorluklarla baş edebilme gücünüz artar. Ay içinde farklı alanlarda zorluklar yaşansa hedefleriniz konusunda yılgınlık göstermeden ilerlemenizde yardımcıdır.

    İletişim, Haberleşme, Yolculuklar

    10 Şubat 28 Şubat
    17 Mart 2 Nisan
    10 Haziran-25 Haziran
    9 Temmuz-27 Temmuz
    9 Kasım 1 Aralık

    Yukarıdaki tarihler arasında, iletişimden haberleşmeye, yolculuklardan çevre ilişkilerine kadar her konuda kendinizi sözel ve yazı anlamında rahatlıkla ortaya koyabilir, bilgi birikiminizi ve etrafınızla olan bağlantılarınızı düzgün bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Başkalarıyla olan her türlü temasınızda zihinsel manada gerilimden uzak, mantıklı düşünmeye açık ve olayları iyi kötü veya yanlış doğru anlamıyla değerlendirebilirsiniz. Gözlem gücünüz yüksektir. Kıvrak zekanızla, algılama gücünüzle, iletişim ve konuşmalarınızla etrafınızda hayranlık uyandırabilirsiniz. Meraklılığınız bir çok alanda bilgi toplamanızı sağlayabilir. Bu bilgileri başkalarıyla paylaşabilir, takdir görebilirsiniz.

    2010 Yılı Gezegenlerin Geri Hareketlerinin Siz Koçlar Açısından Etkileri...

    20 Aralık 2009 10 Mart 2010 :
    Mars geri hareketi. Aşk hayatınızla ilgili konularda ani kararlar almayınız. Çocuklarınızla olan ilişkinize dikkat ediniz. Gerginlikler oluşabilir. Lütfen sakin olmaya çalışınız.

    26 Aralık 2009 15 Ocak 2010 :
    Merkür geri hareketi. İş konularında lütfen yeni kararlar almayınız. Sakin ve beklemede kalınız. Otoritelerle olan her türlü sözel faaliyetinizde dikkatli olunuz.

    17 Nisan 11 Mayıs : Merkür ikinci geri hareketi. Parasal konularda lütfen dikkatli olunuz. Ani kararlar almayınız. Yenilik anlamında yatırımlarda bulunmayınız.

    20 Ağustos 12 Eylül : Merkür üçüncü geri hareketi. Çalışma hayatınızla ilgili konularda lütfen dikkatli olunuz. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat ediniz.

    8 Ekim-8 Kasım : Venüs geri hareketi(Akrep burcunda) : Cinsel yaşamınız, eşinizle olan her türlü paylaşımınızla ilgili konularda dikkatli olunuz.

    8 Kasım-18 Kasım: Venüs geri hareketi(Terazi burcunda) : İlişkinizdeki dengeleri yerine oturtmak için paylaşımınıza önem veriniz. Bu tarihler arasında ani kararlar almayınız.

    10 Aralık-18 Aralık :
    Merkür geri hareketi : Kariyer hayatınızla ilgili konularda lütfen dikkatli olunuz.

    18 Aralık-29 Aralık : Eğitim hayatınız, yolculuklar, ticari faaliyetlerinizde lütfen dikkatli olunuz. Mesleki uzmanlık konularında yeni kararlar almayınız.
     

Sayfayı Paylaş