2010 dünya endro şampiyonası fethiye'de yapılacak

Konu, 'Motor Sporları' kısmında dimo79 tarafından paylaşıldı.

1. dimo79

dimo79 Guest

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, 2010 Dünya Endro Şampiyonası'nın Fethiye'de yapılacağını açıkladı.
    Fethiyeli Motokrosçular, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı başkan Yılmaz'a teşekkür eden Sadık Özdemir, Paul Lebbink, Kunter Kuşçu ve Serkan Özdemir'den oluşan grup Fethiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.

Aynı zamanda Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Sadık Özdemir, ziyaret sırasında Başkan Yılmaz'a Fethiye'yi yakından ilgilendiren bir organizasyonun müjdesini verdi. Özdemir, 2010 Dünya Endro Şampiyonasının Fethiye'de yapılacağını açıkladı. Daha önce Asya'da hiç yapılmamış olan bu şampiyonanın ilk kez Fethiye'de yapılacağını belirten Sadık Özdemir, organizasyonun tanıtım için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz'dan kendilerine destek olmalarını isteyen Özdemir, "04-05 Eylül 2010 tarihinde Fethiye'de gerçekleştirilecek bu organizasyon ile Türkiye ve Asya kıtası ilk defa Enduro şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Bu organizasyonu çok iyi değerlendirmeliyiz. Çünkü Dünya Enduro Şampiyonası kapsamında dünyanın önemli pilotları Fethiye'ye gelecek. Dünyanın gözü kulağı bizde olacak." dedi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz da ziyaretlerinden dolayı motorculara teşekkür ederken, Fethiye'nin bu organizasyona da en iyi şekilde ev sahipliği yapacağını söyledi. Bu gibi sportif faaliyetlerin bölge turizmine büyük katkı sağladığına inandığını belirten Yılmaz, gösterdikleri başarılardan dolayı sporcuları kutlayarak destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.
    (Cihan Haber Ajansı)

2. rudi

rudi Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bilgi için teşekkürler

Sayfayı Paylaş