2007 Stok Yönetim, Satis 1.1

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    2007 Stok Yönetim, Satis 1.1
    Boyut : 1.57 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Üreticiden:
    2007 Stok Yönetim, Satis uygulamai tüm alim satim isleriyle ugrasan ticarethanelerin kullanabilecegi bir uygulamadir. Çok basit olmakla yanında detayli bir ürün stogu olusturabilirsinsinsin. Kritik stok testu yapabilirsinsin, ürünlerinizin raflarina göre tasnifini düzenleyebilirsinsinsin. Satisa sunacaginiz mallarinizi YTL, Dolar, Euro cinsine göre alabilirsinsin, borçlandiginiz, mal aldiginiz kisilere olan hesaplarinizi yine 3 farkli döviz cinsine göre belirleyebilirsinsinsin. Ayrica hem alacaklarinizi hem de vereceklerinizi döviz cinslerine göre, çek, yılt, kredi karti gibi alti ayri seçenege göre isleyebilirsinsinsin. Günü gelen ödemelerinizi, alacaklarinizi takip edebilirsinsinsin.

Stok listenizdeki ürünlerin satisinda Barkodlu sistemi kullanabilirsinsin, islerinizi daha da hizlandirabilirsinsinsin. Sattiginiz herhangi bir malin iadesini alabilirsinsin, iade edilen malin stoklariniza girisini yapabilirsinsin, müsteri carisinden düsebilirsinsinsin. Hangi ürünün hangi tarihte kime satildigini, ürünlerin hangi tarihlerde toplam ne kadar satildigini, en çok satan üründen en az satan ürüne kadar siralama yapabilirsinsinsin, müsterilere yapilan islemleri listeleyebilirsinsinsin, tüm giris çikislarinizi kasadan günlük olarak takip edebilirsinsinsin. Giren nakitler, çikan nakitler, giren çekler, çikan çekler seklinde katagorize edebilirsinsinsin.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş