Arınç: İdam etmekten daha güzel

Konu, 'Türkiye Genel' kısmında toycan tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. toycan
    Offline

    toycan Banlı Üye

    Kayıt:
    6 Haziran 2007
    Mesajlar:
    682
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 12 Eylül darbecilerinin ifadeye çağırılmasını değerlendirdi. Bu durumun 'idam etmekten daha güzel' olduğunu söyleyen Arınç, işin bu noktada bittiğini söyledi.
    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kenan Evren ile eski Hava Kuvvetleri Komutanı Tahsin Şahinkaya'nın 12 Eylül darbesiyle ilgili soruşturmada ifadeye çağırılmalarını değerlendirdi.
    İDAM ETMEKTEN DAHA GÜZEL

    Arınç, ''Bugün, cumhurbaşkanlığı yapmış, Milli Güvenlik Konseyi'nin başında bulunmuş bir insan ve konseyin hayatta kalan üyelerine 'gelin bakalım siz bu darbeyi niçin yaptınız, nasıl yaptınız?' diye bir soru soruluyorsa inanın bunları idam etmekten daha güzeldir'' dedi.
    12eylülden önce arınç ne yapardı merak ediyorum kan kan görmekten bıktığımız o zamanlar neden şimdiki gibi çıkıp bağırmıyor veya göz yaşı dökmüyordu yada amcaları gibi kubilayın kellesini alanlar gibi bu işi halletmemiş merak konusu
     
  2. dilek20
    Offline

    dilek20 Üye Üye

    Kayıt:
    17 Ocak 2009
    Mesajlar:
    59
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    denizli
    bence arıncı idam etmek daga güzeldir bu adam hep zırvalıyor üstelikte cumhuriyet düşmanıdır
     
  3. engunaydin
    Offline

    engunaydin Banlı Üye

    Kayıt:
    3 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    789
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    İzmir
    Tabi Arınç bunu der. Türkiye'deki işçi hareketlerinin canına okuyup, kaderci anlayışı kutsayarak küresel sermayenin kucağına halkı bırakıp savunma mekanizmalarını alan; kendini savunma hakkı yerine "Allah'a şükür ya bunu da bulamasaydık" anlayışını hakim kılan ve bunun için Arınç gibilerle kolkola girip de sırtlarını sıvazlayan solcuları ise işkencehanelerden geçiren, insanları karı-koca nezarete alıp kadınlara kocalarının yanında tecavüz eden, cinsel organlarına cop sokan şerefsizlerin idamı istenir mi hiç!!!!

    İfade versinler yeter... Keser döner sap döner. Bir gün o cop Arınç'ın bir yakınına, belki 3 kuşak sonraki torununa girer. Ama muhakkak girer. Siz işkencecilerle omuz omuza durursanız, darbeleri bitiriyoruz masallarıyla insanları uyutup gerçek darbecilerle aynı yatağa girerseniz bir gün sıra size de gelir. İlahi adalet belki geç tecelli eder ama muhakkak eder.

    80 döneminde masum insanlara yapılan işkencelerin haddi hesabı yoktur, suçsuz yere idam edilenler, işkencehanelerde öldürülüp sokaklara atılanlar... Bir toplumun bütün işçi sınıfı kesimi iğdiş edilmiştir; Yunan Askeri Türkiye'yi işgal etse yapmayacağı mezalimi Türk Askeri Kenan Evren'in emrindeki polis ve asker yapmıştır.

    Günahtan, haramdan söz ederler. İslam'ı baştacı ederler. İslamda Şeriat Hukuku vardır, Kısasa Kısas vardır. İdam etmekten daha güzel diyen Bülent Arınç aynı zamanda Türban diye bağrınırken dindarlığını vurgulamaktadır. Türban İslam'da var yok tartışılır, Şeriat yok mu peki İslam'da? Samimiysen sen İslam inancında Şeriatı nasıl reddedersin? İşine geldi mi dindar, işine gelmedi mi İslam hükümlerini çirkin kendi hükümlerini güzel bulan bezirganlar!!!

    Türkiye'de kalite yok. Ne siyasette ne gündelik hayatta. Kalitesiz hale getiren toplumu büyük ölçüde Netekim Paşa Evren'dir. Kenan Evren'in çocuklarından ne bekliyordunuz. Karaköy ya da Tepecik 14 Numaradaki atıyorum Serpil'in çocuğu olsa bu işkencelerin sorumlusuna en ağır cezaları öngörürdü ama Kenan Evren'in çocuğu olunca böyle oluyor. 14 Numaradaki umum kadınının çocuğunda muhtemelen vicdan var, onda yoksa 12 numaradakinin çocuğunda var... Peki sizin vicdanınız nerede Sayın Arınç?
     
  4. şimşek59
    Offline

    şimşek59 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.014
    Beğenilen Mesajlar:
    17
    Şehir:
    istanbul
    bu söylediği doğru bişey mi ya bir sıfata ship kiş böyle açıklama yapar mı ?
     
  5. atakurtul
    Offline

    atakurtul Süper Üye Üye

    Kayıt:
    14 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.624
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    Üsküdar
    Bu adam kendini kaf dağında sanıyor
     
  6. neskali
    Offline

    neskali Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    729
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Şehir:
    sevdiğimden
    hangi sıfattan bahsediyosun Arınç ın sıfatına ....
     
  7. dilek20
    Offline

    dilek20 Üye Üye

    Kayıt:
    17 Ocak 2009
    Mesajlar:
    59
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    denizli
    bu adamı bir idam edecek yiğit yokmuya nefret ediyom bu heriften
     
  8. AYDINLANMA
    Offline

    AYDINLANMA Banlı Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    270
    Beğenilen Mesajlar:
    7
    Şehir:
    İzmir
    Forum yönetiminin gözünden bu tartışmalar kaçmamaktadır. Kimse yöneticiler uyuyor diye düşünerek meydanı boş sanmasın. Belli bir noktaya kadar forum kurallarına rağmen tartışmalarınızı onaylamış olmamız kişilere hakaret boyutuna varan veya içeriği suç olan ifadeler kullanılmasını gerektirmemektedir. Seviyeli bir şekide tartışılacaksa bazı şeyler yönetim müsamaha gösterir bazıları yönetim uyuyor sanar da ayarı kaçırırsa benzer diğer konular da tıpkı bu konu gibi kilitlenip ayarı kaçıran arkadaşlara forum kurallarında belirlenmiş müeyyideler uygulanır. Lütfen üsluba dikkat, eleştiri ile hakaretin sınırını iyi çiziniz.

    İyi forumlar...

    Konu kilitlenmiştir....
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş