PKK’lı teröristen Aktütün itirafı

Konu, 'Türkiye'den Haberler' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

  1. beydemir
    Offline

    beydemir Süper Üye Üye

    Kayıt:
    27 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.700
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Şehir:
    BURSA-KÜTAHYA
    PKK’lı teröristen Aktütün itirafı
    PKK’lı teröristen kanları donduran itiraf Aktütün baskınında PKK’lı teröristin itirafları
    23.07.2010 07:29:33


    Aktütün baskınına katılan PKK'lı Taş: 120 kişi Aktütün'e geldik. Sızdığımız farkedilince Obüs ve havanla ateş açıldı. Cevap vermedik, ilerledik ve karakolu bastık..
    Ekim 2008’de 17 askerin şehit olduğu Aktütün saldırısı sırasında baskını düzenleyen PKK’lı grubun içinde olan ve saldırının faili olarak yakalanan Fesih Taş’ın ifadeleri, teröristlerin sınırdan nasıl sızdığını gözler önüne serdi. ‘Farkin Piro’ kod adlı 1987 Bismil doğumlu Fesih Taş’ın 26 Ağustos 2009 günü Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı’nca alınan ifade tutanaklarını star ele geçirdi. Terörist Taş, askerin obüs ve havanlarla açtığı ateşe karşılık vermeyip, sadece hedefe doğru ilerlediklerini anlattı.
    TÜMG. KAYA’NIN SÖZÜNÜ HATIRLATTI
    Bu ifade, Gediktepe’de Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Başbuğ’a baskınla ilgili bilgi veren Balyoz sanığı Tümgeneral Gürbüz Kaya “Terörist sızmayı farkettik, ateş açtık, karşılık vermeyince çoban sandık” sözlerini hatırlattı. Aktütün Karakolu’na 3 Ekim 2008’de düzenlenen ikinci baskına katıldığını kabul eden PKK’lı Fesih Taş, eyleme gideceklere plan konusunda bilgi verilmediğini, sadece göreve gittiklerinin söylendiğini anlattı.
    3 GÜNDE AKTÜTÜN’E GELDİK
    Fesih Taş, “Bahoz Erdal geldi Zağros yönetiminde bulunan Ape Hüseyin, Reşit Dostum, Zaho-Zağros, Armanç, Emine Türk , Perver, Orhan isimli örgüt mensupları ile görüşerek planlamayı yaptı ve hep beraber eylem kararını aldılar. Eylemin birinci sorumlusu Ape Hüseyin’dir ancak bizzat katılmadı, eylemi Reşit Dostum yönetti. 3 günde geldik birinci gün bize eylemi söylemediler, ikinci gün Bezele’ye (Aktütün) eylem yapacağımızı söylediler, üçüncü gün ise planlama yapılarak yerler belirlendi, bu eyleme yaklaşık 120 örgüt mensubu katılmıştı” dedi.
    Heronlardan çok korkardık
    PKK’lı Fesih Taş, savcılık ifadesinde teröristlerin heronlardan nasıl gizlendiklerini de anlattı.
    Taş “Heron denen uçaklardan da çok korkuluyor ancak bunların sesleri fark edilerek geldikleri zaman belirli noktalarda sabit durarak geçmeleri bekleniyor. Bu araçların 200 metre karelik bir alanı gözetleyebildiği düşünüldüğünden, Heronlar belli bir mesafe gidip uzaklaşınca hareket ediliyor. Ama yine de sinir bozucu araçlar olarak algılanıyor” dedi.
    STAR
     
  2. hoşseda
    Offline

    hoşseda Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    313
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Şehir:
    istanbul
    Silahlı kuvvetlerimiz teknolojinin % kaçını kullanabilirliği tartışmaya açık bir konu adamlar heronların hereket kabiliyetlerini bile çözmüşler o zaman boş boş uçuralım bu uçakları hala anlayabilmiş değilim bu awacs uçakları ne işe yarıyor çok yüksek irtifada uçabildiği ve yerdeki en küçük karıncanın hareketini bile algılayabilen bir teknolojiye ve saatlerce havada kalabilme hatta havada yakıt ikmali yapılabilme özelliğine sahipken neden hala heron larla uğraşıyoruz anlamakta güçlük çekiyorum
     
  3. microlab
    Offline

    microlab Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    3 Nisan 2010
    Mesajlar:
    144
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul

    Mirim boş ver avacsları falan UZAYA Askeri uydu atacaksın bunun için UYDU AÇILARIMIZ zaten en GÜZEL yerlerde koy UZAYA sıç......... bile izlersin... Bu işler öyle atmakla tutmakla olmaz TERÖR ü 1 numaralı bitirecek PROJE Askeri Uydudur, Bugün HERON ları satarlar yarın MERON yapar satarlar böylece bizde o çok sevmediğimiz ama onsuzda olmayan bu adamları ihya ederiz...
     
  4. hoşseda
    Offline

    hoşseda Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    313
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Şehir:
    istanbul
    yerden göğe kadar haklısın askeri uyduyu atalım atmasına kadar da eldekini niye kullanmayalım var olan dururuken ???askeri uyduyu atacaksın daha uydu uzaya çıkmadan millet başlayacak asker bizide gözetleyecek diye homurdanmaya
     
  5. toycan
    Offline

    toycan Banlı Üye

    Kayıt:
    6 Haziran 2007
    Mesajlar:
    682
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    ne itirafından bahsediyorsunuz siz kardeşim adamları recep beyin mahkemelerinde mahkeme edip sonra serbest bırakmadınız mı kardeşim sonrada gelen tebkiler üzerine bir daha mahkeme etmeye kalkmadınız mı?itiraf bu okumayı bilen anlar sonra bu adamlar elini kolunu sallaya sallaya yine kamplarına gitmediler mi ? dünyada bir örneğini gösterin bu olayın yok o bunu şu onu itiraf etmeiş recep beyin itirafının üzerine itiraf mı olur?
     
  6. microlab
    Offline

    microlab Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    3 Nisan 2010
    Mesajlar:
    144
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    Mirim Maalesef başka çare yok aslında var ama o işte biraz zor uygulanırsa Türkiye de baya bir KAFA nın kopması gerek işte o yüzden böylesi daha iyi....:thumb_up:
     
  7. urunguahmet
    Offline

    urunguahmet Süper Üye Üye

    Kayıt:
    1 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    600
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    hatay
    devletinde başında ki şahıs bu sorunu çözebilir.gerekirse eline silahını alıp sınırın sıfır noktasında durduğunda bir anda çözülür.o zaman derler ki bunların şakası yok.her zaman derim.terör konusunda israil gibi olacaksın.israil dünya kamuoyu demeden istediği zaman istediği yeri basabiliyorsa.senin de ardında 72 milyon nufus varken neden bu kadar korkak oluyorsun.s.başabakan zamnında dedi ki biz kefenlerimizi giyip yola koyulduk.madem kefeni giydin buyur silahlı çatışmaya gir ya da tek güç olduğunu göster.balyozmuş ıslak imzaymış erkenkonduymuş ıslak mendilmiş diye ortalıkta dolaşanlarla olan irtibatını kes.en azında bir Türk gibi davran.Türk ordusuna olan güvenini ispatla.12 eylülde acı yaşamışsın.hadi be ne acısı yaşadın acaba sokaklarda çatışmaya mı girdin?sağ da mıydın solda mı yoksa orta yolda mı ilerliyordun.benim bildiğim o dönemde selametçiler evlerinde karılarının yanı başında yatıyorlardı bu memlekette yaşadığınız tek acı o da kuyruk acısı.şeriat düzeni kuramadığınız için.kimileri kalkıp diyecek ki saçmalık arkadaşlar ben 7 yaşımdan beri siyasetin içerisindeyim.siyaset eşittir.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    den ibaret.son altı ayda yaşdığım olayları yapılan konuşmaları anlatsam şaşırır kalırsınız ortalıkta.ben bir arı misali bütün çicekleri dolaşır özleri toplar bala dönüştürmeye çalışıyorum.ihtiyacımız olan en önemli şeylerden birisi de özgür düşünceye sahip olmak.
     

Sayfayı Paylaş