BDP Lideri'nden olay yaratacak sözler!

Konu, 'Türkiye'den Haberler' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

  1. beydemir
    Offline

    beydemir Süper Üye Üye

    Kayıt:
    27 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.700
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Şehir:
    BURSA-KÜTAHYA
    BDP Lideri'nden olay yaratacak sözler!
    Demirtaş'a İzmir'de Başbakan'la neden görüşmediği soruldu

    [​IMG]BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ''Bizim açımızdan Başbakanın meşruiyeti kalmamıştır'' dedi.

    Demirtaş, partisinin İzmir teşkilatı tarafından Basmane semtinde kurulan Siyaset Akademisi'nin açılışını yaptı. Açılış sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, ''Başbakan Erdoğan'ın BDP ile görüşmemesini nasıl karşılıyorsunuz'' şeklindeki soru üzerine, Erdoğan'ın, kendisine gönderdikleri ''cenazelere işkence yapıldığını gösteren görüntüler nedeniyle görüşmediğini'' açıkladığını söyledi.

    Demirtaş, şöyle konuştu:

    ''Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar açık bir işkence savunmasını, bırakın başbakanlar, herhangi bir insan yapamazdı. Ama Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı, 'Onlar PKK'lıdır, teröristtir. Dolayısıyla onları kimse sahiplenmesin, işkence de edilir infaz da edilir' demeye getirdi.''

    Kendilerinin halkın avukatı olduğunu ve bunu yapmaya devam edeceklerini ifade eden Demirtaş şunları kaydetti:

    ''Başbakanın işkence yapılmış ceset görüntülerinden rahatsızlığı varsa soruşturma açar, sorumlularını yargı önüne çıkarır. İşkenceleri yapan, cesetlerin kulaklarını kesen, gözlerini oyan BDP değil. Orada sorumluluk Başbakan'dadır. Başbakan kendi sorumluluğunu gözden kaçırmaya, konuyu çarpıtarak sorumluluğunu atmaya çalışıyor.''

    Demirtaş, ''muhafazakar, inançlı, imanlı olduğunu belirten bir başbakanın cenazeye yapılan işkenceyi savunduğunu'' öne sürerek şöyle devam etti:

    ''Bu bir utançtır. Başbakanın utancıdır. Bu Türkiye'nin utancı olmasın diye biz herkesi buna tepki göstermeye davet ediyoruz. Başbakan bu ül***e, bu topluma layık bir başbakan olmadığını ortaya koymuştur. Bizim açımızdan Başbakanın meşruiyeti kalmamıştır. O cenazeler bu ülkenin vatandaşıdır, onların anne babası bu ülkenin vatandaşıdır. Eğer kendisi onların başbakanı değilse çıksın açıklasın.''

    ''MESELE BIYIK MESELESİ DEĞİL''
    Bir gazetecinin ''AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Timleri'nde görev yapan askerlerin bıyıklarıyla ilgili tartışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusu üzerine Demirtaş, bunun seviyesiz bir tartışma olduğunu, bu tartışmayı yapanların işin özünü kamuoyundan kaçırmaya çalıştığını iddia etti.

    Demirtaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''Mesele bıyık meselesi değil beyin meselesidir. Eğer bir insanın düşüncesinde işkence yapmak ve sadizm varsa onun bıyıklarıyla alakalı değildir.Bu onların bıyıklarıyla ilgili değil, beyinleriyle ilgiliydi. Dolayısıyla bunların tartışmayı buraya çekmeleri halkın barış isteğini, talebini gözden tutmaya yöneliktir. Halk şu anda özel ordu, harekat filan istemiyor. Barış, uzlaşı, diyalog istiyor. Bu tartışmayı yürütenlerin de artık bu tür seviyesiz tartışmalarla halkın gündemini işgal etmemesi lazım.''

    Demirtaş ve partililer daha sonra yürüyerek Çankaya semtindeki bir kültür merkezine gitti. Çok sayıda partili Türkçe ve Kürtçe sloganlar atarak parti yöneticilerini takip etti.

    Bu sırada kaldırım çalışması yürüten belediye işçilerinden biri ile partililer arasında inşaat alanını çevreleyen şeridin koparılması nedeniyle gerginlik yaşandı.

    Polis ve partililer gerginliği yatıştırarak olay çıkmasını engelledi. Grubun yasa dışı slogan atmaya başlaması üzerine polis partilileri uyardı. Atılan sloganlara BDP Genel Başkanı Demirtaş da tepki gösterdi. Grup daha sonra sloganları keserek alkışlarla yürümeye devam etti.

    __________________
     
  2. engunaydin
    Offline

    engunaydin Banlı Üye

    Kayıt:
    3 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    789
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    İzmir
    Senin temsil ettiklerin ve Türkiye'yi büsbütün Kürdistan yapmaktam sakınca görmeyen açılımcı kafalar sözde barış istiyor olabilir. Nihai hedefiniz nüfus artış rakamlarına bakıldığında Yunan Megalo İdeası benzeri büyük kürdistan hayalidir. Kuzey Irak'tan İzmir'e uzanan çapulcu bir ülke kurma hayali peşinde koşan faşistlerden başka bir şey değilsiniz. Bir de bu açılımcı başbakan'dan şikayet ediyorsunuz. Ah ah Tansu Çiller olacaktı ki o zaman anlayacaktınız Recep Bey'in sizin için kıymetini.

    Bulmuşlar Recep Bey gibi açılımcı başbakan; çapulcu hayallerine zorluk çıkarmayan bir ortam hala da şikayet. Bir susun artık yahu.

    Şu Recep Bey'i savunacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi; rüyamda görsem hayra yormazdım amma velakin Recep Bey tam BDP'nin hoşuna gidecek bir Başbakan gibi gözüküyor; bundan şikayet etmek arsızlıktır.

    Bir de kötü haber bir daha ki seçimde arada bir uysal başlı koyun değilim deyip konu açılım olunca ABD koyunu gibi olan değil ulusal değerlerine sahip çıkan ve megalo ideanız çapulcu devletinize taş koyacak bir iktidar gelecektir. O zaman bu azgınlıklarınızı haber diye yazan, reklamınızı yapan basını da çok ararsınız.

    Türkiye ya Türkiye'ye yakışan bir iktidara kavuşacak ya da bu çapulculara altın tepsi de sunan iktidarlar tarafından yönetilecektir. Altın tepsi de ülkeyi önlerine sunup bir de çapulculardan laf yiyenler göreve devam edemeyecektir.. Bunun seçimini de Türk Halkı yapacaktır.

    Eşek bile bir düştüğü çukura ikinci kez düşmezmiş; ortada bir çukur olduğu bugünlerde net olarak anlaşıldığına göre altın tepsici iktidar gidecek ve bu çapulcular da susacaktır.
     
  3. hoşseda
    Offline

    hoşseda Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    313
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Şehir:
    istanbul
    Temel baştan bozuk yıllarca beslediler terörist başını (ne mikimin başı ise)şam da yıllarca taaaaaaaaaaa anasının gö..ünden hatta norveçten bile çıkıp gelen gazeteciler elini kolunu sallaya sallaya gidip adamı ziyaret edip röportaj yaptılar başımızdaki hiç bir ( L)- ider eline bir sopa alıpta adamın inine sokmadı taaaki yakın çevremizdeki bazı değerler değişene kadar .Amerika köpeğinin yiyeceği azaldı ekonomisi sallandı açılması gerekiyordu açıldı hemde ne açılma kendi insanlarını bile katlettiler (11 eylülde) bu bile taaa o zamanlarda planlandı napptık L iderlerimiz ne yaptı hani biz bağımsız bir ülke idik hani bizim kendi anayasamız kendi kanunlarımız kendi kanunlarını icra edecek kanun adamlarımız vardı bunlar o iti bize teslim ettiklerinde yıllık izine hatta geri dönmemek üzere mi çıktılar.Adamı öyle veya böyle teslim ettiler neden asmadınız neden ??
    asmış olsaydınız eğer arkasından el uzatan piçlerin elleri kırılmış olmayacakmıydı pezevenk in biri çıkıp izmirde böyle bir konuşmayıda yapamayacakltı hatta hergün güneydoğudan kötü bir haber beklyen analarımız olmayacaktı kendi yanlışlarımızla adamlara cesaret verdik avrupalı piçlerde dışardan iyi gaz verdiler ama sadece gaz vermekle kalmadılar para verdiler silah verdiler eğitim bile verdiler.İnanç işte onuda bizim L iderlerimiz verdi. Şimdimi ne olacak söyleyeyim bu ülke hiç bir zaman üç beş çapulcuyu bırakın üç beş ülkeye bile boyun eğmedi eğmez eğmeyecekte Bu ülke üzerinde en son türk evladının kanı dökülünceye kadar Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak ayakta duracaktır Buna ne açılan saçılan başbakan ne dalkavuklar ne avrupalı piçler ne amerika nede şu bir avuç dolusu piç takımı engel olamaz
     
  4. microlab
    Offline

    microlab Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    3 Nisan 2010
    Mesajlar:
    144
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    Mirim Yüreğine Sağlık...:apploud:
     
  5. bluviaggiatore
    Offline

    bluviaggiatore Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    1 Nisan 2010
    Mesajlar:
    493
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    bagdat
    bu adamları konusturmak demokrası mıdır ? El kaide lideri Amerikada konusabılırmı ha o ha bu aralarında hıc fark yok .
     
  6. toycan
    Offline

    toycan Banlı Üye

    Kayıt:
    6 Haziran 2007
    Mesajlar:
    682
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    :apploud::apploud:bazılarını bu gercekleri görmesi çok mu zor???
     
  7. LeyL
    Offline

    LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

    Kayıt:
    13 Şubat 2007
    Mesajlar:
    3.089
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    İstanbul-Mersin
    3-5 kendini bilmez vatan haini, çapulcu takımının söylediği sözleri adam yerine insan yerine koyupta dinlemem bile ben.. Atatürk zamanında boşuna dememiş İsmet Paşaya köklerini kurutun diye. Atam o zamandan görmüş bu soysuz vatan hainlerinin Türkiye nin ayagına ayak bağı olmaktan başka bir işe yaramayacağını..
     

Sayfayı Paylaş